Czym się kierujecie? Wiem rozsadkiem... ale ten nabywamy z wiekiem.. chyba.

Opis i wygląd rozsądny, i cena jakby przystępna. Brak lutowania też robi robotę. Myślę, że do wkładki z te pieniądze to może być dobra synergia. Chyba, że macie jeszcze inne typy.
 . Jaki przekrój, materiał. Na pewno muszą być w miarę elastyczne. Jeżeli chodzi o piny, to już takowe posiadam. Jak je wykonam to opiszę to może w DIY.
 . Jaki przekrój, materiał. Na pewno muszą być w miarę elastyczne. Jeżeli chodzi o piny, to już takowe posiadam. Jak je wykonam to opiszę to może w DIY.
 . Może być ze srebrem, złotem. Nie muszą być w kolorze. Załatwię to termokurczem
 . Może być ze srebrem, złotem. Nie muszą być w kolorze. Załatwię to termokurczem   . Potem mogę komuś zrobić kabelki z czego będzie chciał
 . Potem mogę komuś zrobić kabelki z czego będzie chciał   .
 . , to tam bez znaczenia. Bardziej chodzi o jakość przewodu. I tak myślę o przekroju 32awg. Po pracy coś poszperam i zamówię.
 , to tam bez znaczenia. Bardziej chodzi o jakość przewodu. I tak myślę o przekroju 32awg. Po pracy coś poszperam i zamówię. - jeżeli chodzi o materiały to wybór pozostawiam Tobie
 - jeżeli chodzi o materiały to wybór pozostawiam TobieSpoko.