Uwielbiam. Jedna z moich naj od MD. Miałem swego czasu niezłą fazę na tę płytę. Co zobaczyłem jakieś ciekawe wydanie to brałem . 1st US, Kanada, UK fontana, Analogue Productions. Jak żyć.
A na moim zestawie retro leci:
Mary 1.jpgMary.jpg
a w kolejce czeka:
TD.jpg
Miałem kiedyś, chyba w liceum, taki zestaw Diory z wysuwaną szufladą plus tuner plus wzmak i plus korektor. Fajny sprzęt był. Do tego chyba Tonsile Sonaty i jakie CD od Sony...to były czasy. Teraz żałuję że sprzedałem w dorosłym życiu już i kupiłem sobie KD Onkyo
A na moim zestawie retro leci:
Mary 1.jpgMary.jpg
a w kolejce czeka:
TD.jpg
Miałem kiedyś, chyba w liceum, taki zestaw Diory z wysuwaną szufladą plus tuner plus wzmak i plus korektor. Fajny sprzęt był. Do tego chyba Tonsile Sonaty i jakie CD od Sony...to były czasy. Teraz żałuję że sprzedałem w dorosłym życiu już i kupiłem sobie KD Onkyo
Ja to kupiłem, by wróciły stare czarty .
Elizabeth 400zł, deck Diory 200zł.Jeszcze pozostał mi ten gagatek ale pójdzie do jakiegoś muzealnika.
Na początku miałem w nim zwykłą wkładkę, następnie AT VM95E ale ją przełożyłem do dualka 1254, który pewnie zmieni miejsce na sypialnię, bo jutro kurier przyniesie 627Q .
W Krainie Faktur gitował i weryfikował King RadTang - Faktur Mistrz. Wyrywałem małoletnie faktury spod opieki kury, wyliczałem vaty i naliczałem opłaty. Oto kilka płyt które na gramofonie robią pyk pyk pyk. I pamiętajcie - ja jestem menago, stonsa robię nago.
Fajny ten Franek, git gość. Naprawdę mocno siadło. Muszę się dokładnie przyjrzeć jaką mam wersję... Szkoda, że reszta dyskografii wyszła tylko na kasetach...