A nie są
Właśnie się zastanawiam nad xlr z chin aby porównać
Jak przyjdą koniecznie podziel się wrażeniami, i oczywiście podaj opis producenta
hmRyszard13 pisze: ↑02 lut 2022, 21:45Jeszcze raz chcę podkreślić że tu nie chodziło mi o kable z Chin z aliexpresui itd.,ale o chińskich producentów kabli czy sprzętu audio nie mających nic wspólnego z amerykańskimi czy europejskimi producentami kabli,dla przykładu podałem jedną z firm których mam kable,nie tylko głosnikowe
http://www.choseal.cn/en/brand/brand
Nie wszystkie firmy z Chin sprzedają kable na Aliexpresie,a na pewno nie cały asortyment który produkują,porównywałem kable ze sklepów i Chińskie podpinając do swojego sprzętu i na tej wiedzy opieram swoje opinie.
Nie będę z Tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym,ale skoro takie argumenty przedstawiasz,to ja już nie mam nic do powiedzenia,patrząc po ilości zamówień to nawet na rodzimym rynku firma malo znana
ale większość co sprzedaje na alliexpresie to firmy chińskie![]()
ktoś kiedyś "Ludzie, zauważyłem, lubią takie myśli które nie zmuszają do myślenia." No cóż, jeśli to jest twój jedyny argument , obrażanie innych nie wyciągaj pozostałych , bo może się okazać , że ich poziom nie odbiega za wiele od tego Twojego jeziorka.Ryszard13 pisze: ↑07 lut 2022, 09:37Nie będę z Tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym,ale skoro takie argumenty przedstawiasz,to ja już nie mam nic do powiedzenia,amrowek pisze:patrząc po ilości zamówień to nawet na rodzimym rynku firma malo znana
ale większość co sprzedaje na alliexpresie to firmy chińskie