Ok, rozumiem.
Pozdro
Ok, rozumiem.
Szczepan ruszyłeś coś w temacie?szczepan_def pisze: ↑30 gru 2021, 19:54rozkrój na paczki MLTL 175 litrów - będą Wielkieale koledzy z forum mają większe w mieszkaniu, w razie czego wyniosę na łąkę
![]()
idealnie wchodzi na płytę MDF-22
tia... urlop świąteczny się skończył i dupa...
Na pewno małe nie są. Wiesz masz czas żeby jeszcze zareagować i przekminić na coś mniejszego a może i lepiej grającego. Nie wiem jak Ty ale ja się już tak nasłuchałem wszelkiej maści basiorów z obudów otwartych, że zaczyna łazić za mną coś z mniejszym basem ale szybszym z lepszym kopem i lepiej wybarwionym bo w clozecie. Patrzę w kierunku jednego z glośników stxa - W.25.200.8.MC. Tani a "wszystkomający" do 45L closed. Można go nawet pożenić z tym Twoim full range visatonem. Stxa zapiąć aktywnie na jakimś fajnym tranzystorze z filtrem 6/db do 200-250 hz - trzeba przesymulować front kolumny i zobaczyć gdzie baffle step visatona się zaczyna i do tego ustawiać filtr stxa. A nad nim w bi ampingu visatona z lampy z lekką korekcją linearyzujacą żeby coś górnego pasma wydobyć.szczepan_def pisze: ↑27 sty 2022, 21:23tia... urlop świąteczny się skończył i dupa...
tyle co mdf-a zdążyłem pociąć, a teraz mnie przytłacza rozmiar tychże elementów![]()
ciekawość doprowadzi do tego ze poskładam te paczki wielkości małego fiata i uda się chwilę ICH posłuchać zanim $zanowna K$ięgowa spakuje mnie do tych PUDEŁ![]()