Ależ rozumiemy, każdy z nas jakoś zaczynałGosiaszu pisze: ↑17 sty 2022, 09:34Ludzie ja nje muszę się na tym znać przyszlam po poradę bo ludzie którzy się tym interesują są w temacie uważam że potrafią doradzić... Coś doradzić... Są w temacie po prostu ja w miesiąc nie ogarne tematu co warto kupić a czego nie bo się na tym nie znam. Dlatego zadałam pytanie WAM ... Prosto z mostu rzucacie że za taka kasę to gtamofonik... I uwierzcie mi że na sam początek taki gramofonik że starych lat mu w pełni wystarczy.... Dla zainteresowanych wzmacniacz ma... Kolumny jeszcze jie takie jak powinny być ale jakieś są.... Pomalu uzbiera sprzęt żeby miał przyjemnosc że słuchania... Każ ma 31 lat więc myślę że zdąży jeszcze zakupić sprzęt marzeń a póki co stać nas na tyle ile napisałam są rzeczy ważne i ważniejsze. A mimo wszystko chciałabym mu sprawić przyjemność! Ot i tyle... Tak samo jak sprawiłam mu przyjemność jak dostał bilety na euro w Polsce 2012 też nie wierzył a bilety dostał... Zrozumcie tu chodzi o prezent. Gramofon ma być stary on nowego nie chce ...

Jakbyś nam podała model tego wzmacniacza jaki macie na stanie,
to będziemy wiedzieć czy potrzebujesz do gramofonu przedwzmacniacza dodatkowo