Nie tylko ampli i nie tylko te wymienione. Poszukiwania ograniczone do woj. lubelskiego, wolę jednak odebrać osobiście. Ten który przesłałeś ładny, ale za daleko no i przewody din dlatego odpada.
Jeśli może być coś spoza Twojej listy to, moim skromnym zdaniem, dobry preamp ma zabudowany ten model.
Może uda Ci się dogadać z niższą ceną...
Za onkyo też się rozglądam, ale tak jak post wyżej wspomniałem pod uwagę biorę tylko odbiór osobisty. Mimo wszystko dziękuję za pochylenie się nad tematem.
Dzięki, przewijał mi się ten model, a skoro mówisz, że warto się nim zainteresować to już odezwałem się do sprzedającego.
Nie mogę znaleźć za wiele informacji o tym modelu, udało mi się gdzieś doczytać, że impedancja to 8-16o i mam dane poprzednika (?) da-u51 https://www.hifiengine.com/manual_libra ... -u51.shtml
Czy mogę się nimi sugerować? Czy da-u52 też obsługuje dwa rodzaje wkładek MM/MC?
Co do samego wzmacniacza wytargowałem do 280 i w sobotę jadę oglądać, jeżeli będzie wszystko ok, warto??
Wbudowany w niego przedwzmacniacz wstydu nie przyniesie?
Co do samego wzmacniacza wytargowałem do 280 i w sobotę jadę oglądać, jeżeli będzie wszystko ok, warto??
Wbudowany w niego przedwzmacniacz wstydu nie przyniesie?
Ja nie miałem okazji posłuchać tego wzmacniacza, patrząc jedynie na parametry elektryczne i porównując go np. ze wspomnianym Onkyo A-8650 to jest średnio...
Ale nie zawsze dane na papierze "grają", jedź, posłuchaj i sam ocenisz czy warto.
Technics SL-D3 | Onkyo A-8650 | Nikko NA-990 | RPi 4 + PiFi DAC+ | Quadral Tribun 120
Wzmacniacz słuchawkowy DIY hybryda ECC88 + MOSFET-y| Kilka magnetofonów CC i R2R
Nie tylko ampli i nie tylko te wymienione. Poszukiwania ograniczone do woj. lubelskiego, wolę jednak odebrać osobiście. Ten który przesłałeś ładny, ale za daleko no i przewody din dlatego odpada.
porównując go np. ze wspomnianym Onkyo A-8650 to jest średnio...
Nie przeczę, Onkyo na moje też powinno być lepsze. Z tm że Mitsubishi ma sporo taniej i ma w miarę blisko, co jest warunkiem. Może mu podpasować, niech posłucha.
Zainteresowałbym się też tym Hitachi, którego amrowek podał.
Panowie jeszcze jedna prośba.
Pojawił się, wydaję się w dobrej cenie (~300zł), Kenwood KA-550, jak on się ma do tego Hitachi HA330?? Hitachi będę odsłuchiwał w najbliższych dniach. Warto spróbować z kenwoodem?
Panowie jeszcze jedna prośba.
Pojawił się, wydaję się w dobrej cenie (~300zł), Kenwood KA-550, jak on się ma do tego Hitachi HA330?? Hitachi będę odsłuchiwał w najbliższych dniach. Warto spróbować z kenwoodem?
Dzięki Grzechu. Hitachi się sprzedał, nawet nie zdążyłem go obejrzeć, także zabawa zaczyna się od nowa. W tym momencie rozważam kenwood ka550, kenwooda kr5200 i tą yamahę a720 z linku powyżej. Napisałem do sprzedającego o więcej informacji.