Witam serdecznie
Chce zasięgnąć rady forumowiczów do w/w gramofonu , zaraziłem córkę winylami i chcę jej sprezentować coś fajnego a że nie znalazłem za dużo informacji o tym sprzęcie to gdzie jak nie tu !?!? Czy wart jest swojej ceny ? Czy nie będzie problemów z naprawą ? I co tak ogólnie co o nim sądzicie ?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 9-172-2499
Saba CSP 380
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Saba CSP 380
Fajny bajer, ale z wkładkami/igłami jest potem problem bo to autorskie rozwiązanie.
Już lepiej rozważyć Technicsa z ramieniem prostym na T4P (może być tangencjalny).
Już lepiej rozważyć Technicsa z ramieniem prostym na T4P (może być tangencjalny).
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Poszukałam chwilę i widzę że igły można dostać bezproblemowo a na pewno trzeba będzie ją zmienić po zakupie , sęk w tym czy nie wywalę pieniędzy w błoto bo po pierwsze wygląd ma atrakcyjny , drugie jest w bdb stanie (foto) trzecie i najważniejsze nie ma o nim za wiele informacji - jak sie sprawuje , co z jego awaryjnoscia itp .
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
No ja Ci go nie polecam właśnie dlatego że był to taki tani plastic-fantastic.
Wiem że można dostać jeden rodzaj igły (sferyczny) do tej wkładki, ale na tym kończy się wybór
Wiem że można dostać jeden rodzaj igły (sferyczny) do tej wkładki, ale na tym kończy się wybór

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-