winylowy_luke pisze: ↑05 sty 2022, 08:09
To nie ERC za 500 £ z porysowaną okładką i rogami pomazanymi markerem aby ukryć przetarcia

Większość Classic można było wyrwać za nieco ponad stówkę
Spoko, looz..
Nie wiem co to ERC za pińcet, co masz na myśli?
Classic teraz są poniżej stówki
Zara Se kupię ze dwa Lee Morgany, bo właśnie słucham.
Płyta to tylko płyta. Zawsze możesz zgłosić mój post moderatorowi do przymusowej reedycji lub wrzucić mnie do ignorowanych. Po prostu się trochę Łukaszu rozpędziłeś, a znamy się kopę lat i to nawet osobiście.
Porządny z Ciebie Kolega i to nawet przez normalne K wielką literą, ale wyhamuj troszkę. Tylko dzięki Tobie odnowiłem swoje uczestnictwo w forum i fajnie mi z tym, bo spędziłem tu sporo czasu onegdaj.
(wiesz takie teksty bez zlinkowania źródła czyli discogsu, kiepskie to źródło, bo kiepskie ale zawsze coś, choćby i byle coś; to nie fair z Twojej strony i mnie to zabolało; tekst "To obok legitnego wydania Blue Note nie leżało nawet".. hm.. no wiesz leżało przez chwilę u mnie. Taki tekst Tobie nie przystoi, po prostu. Dorośli ludzie i kolekcjonerzy nie rozmawiają takim językiem. Albo jesteś w stanie wznieść się na odrobinę szacunku i kultury albo proszę nie odzywaj się do mnie w ogóle, nie cytuj, nie komentuj, daj do ignorowanych. Nie będziesz musiał czyhać na błędy, potknięcia czy lapsusy, by czynić pseudokreację w kierunku bycia ekspertem.
Lincz? Za to, że kupiłem sobie chu.. kiepską wydawniczo płytę?
Zaraz Q! To nie ja jestem tu winny! Ja jestem poszkodowany. Tak trudno to zrozumieć? Sklep (bdb zresztą) nie dopełnił obowiązku pełnej informacji dla swoich klientów, którzy darzą firmę zaufaniem i raczej pewnością co do oferowanych produktów. Przeciwnie, opatrzył płytę winietą "nowość" i dość wysoką ceną w pierwszym rzucie. Skorzystałem z promocji świątecznej i płyta wydała mi się atrakcyjna.. pobieżnie jak się okazuje. Padłem po prostu
ofiarą agresywnego marketingu (a tak, ja stary wyga i niech to będzie ostrzeżeniem dla kolegów). (inkryminowana płyta)Właśnie leży spakowana do zwrotu, formularz wypełniłem i zwrot jest automatyczny. Kolegów ostrzegłem. Kobyłka u płota.
Chcesz ciągnąć ten temat? Bo odnoszę wrażenie, że celem jest tylko psucie mi dnia.
Na prawdę nie potrafisz napisać, choć tak: Darek ale się wpierdoliłeś, szybko rób zwrot.
No nie wierzę, że nie potrafisz.
@Blis

, gdzie Q, się podziewasz?? Wpadłbyś tu Panów troszkę po koleżeńsku wyprostować, oświecić i walnąć jakiś zbiorowy różaniec o prawdziwych płytach Blue Note.