Czy jest wart 650zł??? Czy można mieć coś lepszego za taką sumę??? Podzielcie się opinią
 Czy jest wart 650zł??? Czy można mieć coś lepszego za taką sumę??? Podzielcie się opinią 

Akurat "Cyryl" jest tak beznadziejny, że i tak usłyszy.JacK pisze:żadnej różnicy pomiędzy starym, a nowym nie usłyszy.

http://allegro.pl/gramofon-sherwood-pm- ... 61072.htmlTyrystor pisze:Ot, tani didżejski drapak. Za te pieniądze można mieć sporo lepszy gramofon.

Miałem na myśli różnice w brzmieniu pomiędzy tymi nowymi wymienionymi w powyższych postach nowożytnymi klonami technicsa, a proponowaną używką z allegro.vinylpiotrek pisze:Akurat "Cyryl" jest tak beznadziejny, że i tak usłyszy.JacK pisze:żadnej różnicy pomiędzy starym, a nowym nie usłyszy.
Tyle, że fuks nie ma Cyryla tylko Duala.vinylpiotrek pisze:Akurat "Cyryl" jest tak beznadziejny, że i tak usłyszy.JacK pisze:żadnej różnicy pomiędzy starym, a nowym nie usłyszy.
 Więc nie wypowiadam się bo nie wiem jaka jest różnica pomiędzy innymi gramo
 Więc nie wypowiadam się bo nie wiem jaka jest różnica pomiędzy innymi gramo  Każdy ze znajomych jak wpada na pokój to mówi że gramofon daje czadu bo jeśli zapuszczę jakieś dobre kawałki to dźwięk nie jest zły:) bass czysty nic nie szumi itp. Ale tak czytając forum to zacząłem się zastanawiać nad trwałością płyt
 Każdy ze znajomych jak wpada na pokój to mówi że gramofon daje czadu bo jeśli zapuszczę jakieś dobre kawałki to dźwięk nie jest zły:) bass czysty nic nie szumi itp. Ale tak czytając forum to zacząłem się zastanawiać nad trwałością płyt  Bo ramie nie ma żadnych regulacji-niby wyważone jak podaje producent ale może to tylko ściema:(
 Bo ramie nie ma żadnych regulacji-niby wyważone jak podaje producent ale może to tylko ściema:(