http://wamataudio.pl/igly/shure/n-75-ed.html
Ok. Chyba ta. Masz rację. Bardzo się miotam, ale brak mi pojęcia i doświadczenia. Nie chciałbym wydać bez sensu sporo forsy. Stąd to niezdecydowanie. Bardzo by mi odpowiadała ta 2M red. Cena i dobre opinie, a tylko na to mogę liczyć, bo jestem z 'zadupia'.
Technics sl 1300 z Shure M 75 D
- krolix
Re: Technics sl 1300 z Shure M 75 D
Jeśli się zdecydujesz na red, to potem możesz go konkretnie zapgrejdować do blue za pomocą samej igły. Body w obu przypadkach jest to samo z wyjątkiem koloru.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Te wszystkie opcje mają sens, tylko każda z nich niesie ze sobą inną klasę zmiany w brzmieniu.nowy55 pisze:Nie chciałbym wydać bez sensu sporo forsy.
Jeśli nie widzisz za bardzo sensu w wydawaniu ponad 300 złotych za wkładkę to kup igłę do Shure'a.
Cóż, ja nie polecę Tobie takiego ruchu skoro nie chcesz "wydawać bez sensu sporo forsy", mimo że Ortofon 2M to też dobra seria wkładek.nowy55 pisze:Bardzo by mi odpowiadała ta 2M red. Cena i dobre opinie, a tylko na to mogę liczyć, bo jestem z 'zadupia'.
Dobre opinie ma większość wkładek.
krolix:
Chyba już lepiej byłoby sięgnąć po SASa do tej M75 niż kupować igłę 2M Blue.
Wyjdzie taniej, a to przecież najważniejsze, co nie? (żart)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Bardzo dziękuję za wszystkie rady. A Tobie Wojtek zwłaszcza za anielską cierpliwość. Będę główkował
Pozdrawiam serdecznie