Chciałbym zmienić ten wątek na moją zakupową listę życzeń. Obecnie jest to zadbane (minimum EX) amerykańskie (Columbii) wydanie Abraxas z numerem katalogowym zaczynającym się od KC. Mam co prawda egzemplarz tej płyty ale bardzo zaniedbany. ( Za każdym razem kiedy słucham tej płyty szczególnie teraz na denonie to mam ochotę wywalić ją do kosza )
Tak, nie jest to rzadka płyta ale może ktoś z forumowiczów ma dubel
Ostatnio zmieniony 08 gru 2021, 22:21 przez Kam1216, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet nie wiedziałem że była wersja ocenzurowana
Nie wiem jaki mam teraz egzemplarz dokładnie, tylko tyle że to press Terre Haute z numerem katalogowym zaczynającym się od KC, w każdym razie brzmi to, pomimo stanu agonalnego, całkiem nieźle, dlatego chciałbym po prostu lepszy egzemplarz. Na numery matryc mogę zerknąć jutro. Okładka nie jest ocenzurowana.
Ps. Specjalnie nie użyłem terminu first press bo to przeważnie nie jest wcale proste do określenia. Plus po przygodach zakupowych na alledrogo mam już trochę alergię na ten termin.
Numery matryc obecnego egzemplarza:
Załączniki
Ostatnio zmieniony 08 gru 2021, 13:38 przez Kam1216, łącznie zmieniany 1 raz.
I jak Wojtek, znalazłeś jakieś Abraxas do sprzedania
Tak jak pisałem wyżej, pierwszym albumem też jestem zainteresowany bo ten co mam to jest co najwyżej vg +, jest sporo szumu i przygaszona dynamika.
Ale jeśli chcesz pierwszy album albo ich pierwszą kompilację best of - to tak, mam dublety w fajnych stanach, ale labele raczej takie jak u Ciebie na zdjęciu powyżej.