Zresztą jaki kto by miał sens , dodawać zmarłych na c-19 ?
Chyba żartujesz .Prawdziwi .
Chyba żartujesz .Prawdziwi .
Doczytałeś jak wygląda proces publikowania wyników badań i co to są recenzje vel „peer review”?
A nie działają? Skąd takie informacje? I ktore preparaty bo już się gubię czy chodzi o szczepionmi czy o domowe zagzajery na COIVID?
Spoko. W takim razie teraz też (bo dlaczego miałoby być inaczej niż we wrześniu) są nierzetelni podając w zeszłym tyg. prawie 30 tys. zakazeń i 400-500 zgonów dziennie?
No właśnie, jaki? Ale chciałbym żebyś Ty odpowiedział, bo Ty podajesz takie dane.
Skoro są prawdziwi to na pewno mają nazwiska, poproszę kolejny raz te nazwizka w takim razie, chętnie zapoznamy się z ich badaniami.
Daj spokój - to są lekarze w podziemiu, wykładający wirusologię na tajnych kompletach. Posługują się tylko pseudonimami, odkąd zorientowali się, że wraz ze szczepionką wszczepiane są miniaturowe kamerki. Wiekszość przeszła już operacje zmiany twarzy, mają nowe tożsamości z dark netu i wszyscy noszą pod czapkami metalowe durszlaki, tak na wszelki wypadek. A w słuchawkach Edzia G.
Jasne, ale niech kolega pawlos się określi, którzy to konkretnie są "prawdziwi" w jego mniemaniu.
A w Polsce np. Roman Zieliński.
MZ już skorygowało te dane. Tylko pewnie kolega tego już nie będzie dalej przekazywał...
Nie przejdzie, PiS nie zrobi tego swoim wyborcom.
Czy jest lepsza rekomendacja niż ludzi w takim wieku, którym nie zaszkodziła? Moi rodzice 84 i 81 po 3 dawkach + grypa (do tego tata w trakcie leczenia onkologicznego), tata zero reakcji, mama stan podgorączkowy następnego dnia, to wszystko.
Mam domek nad jeziorem, zadupie. Byłem niedawno okryć roślinki na zimę. Sąsiad przyleciał z njusami - "grubas" (ksywa innego sąsiada mającego domek za zagajnikiem) siedział z żoną nad jeziorem całe lato z małymi przerwami. Wyjeżdżali we wrześniu kończąc sezon i skarżąc się na przeziębienie. Wylądowali w szpitalu, covid. Oboje już nie żyją. Nie byli zaszczepieni.
W sumie to mi przypomniałeś, że od dziś się też mogę zapisać na 3.
Dobra decyzja.