Koty
- blispx
- Cracker
Re: Koty
No właśnie po to trzymam kota, żeby wygrzewał.
Wkładki mi wygrzewa, igły, kable a jak trza to i Milesa wygrzeje.

Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
- Martynka
- Gramofon: Yamaha PX3
Gdy mój pies udając, że go nie ma wcale w domu kontenplując swój żywot:
nagle się ożywia:
znaczy, że kot jest w pobliżu i nawiązał kontakt wzrokowy:
to dobra okazja, żeby zrobić im razem zdjęcie ale zawsze wychodzi tak:
trochę go rozumiem tego kota, bo siedział na wysokim krześle "barowym" a jednak cudem uniknął buziaczka z języczkiem
nagle się ożywia:
znaczy, że kot jest w pobliżu i nawiązał kontakt wzrokowy:
to dobra okazja, żeby zrobić im razem zdjęcie ale zawsze wychodzi tak:
trochę go rozumiem tego kota, bo siedział na wysokim krześle "barowym" a jednak cudem uniknął buziaczka z języczkiem

Ostatnio zmieniony 21 gru 2021, 20:45 przez Martynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Martin Logan CLS, Ayon Triton KT150 z KT88 zamiennie, DAC Stax Talent (2 x PCM63 na 6N26P) + Volumio Pi5 Waveshare 11,9", CD Rotel RCD955 (TDA1541 na 6N9S)... no i oczywiście gramofon Yamaha PX3 z Yamaha MC5 (shibata na boronie)
-
- Gramofon: PL-70 L II
-
- Gramofon: Dual 510
Dobre, tym bardziej że mam podobnie.
Pies wygonił kotkę na dwór i zajął jej miejsce. Jak zrobiło się zimniej to kicia przychodzi się ogrzać lecz pies nie daje za wygraną i ją ściga, w efekcie dostaje po nosie pazurami (chyba lubi). Czasem zdarzy się cud jak przed chwilą który mógłby już tak zostać.
Oczywiście sfociłem. Przepraszam za jakość, ale sprzęt lichy.

Pies wygonił kotkę na dwór i zajął jej miejsce. Jak zrobiło się zimniej to kicia przychodzi się ogrzać lecz pies nie daje za wygraną i ją ściga, w efekcie dostaje po nosie pazurami (chyba lubi). Czasem zdarzy się cud jak przed chwilą który mógłby już tak zostać.

Oczywiście sfociłem. Przepraszam za jakość, ale sprzęt lichy.
Dual 510, Shure M95G-LM, Sansui AU-417, Philips 22RH427
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
- Martynka
U mnie piesek lubi kota ale kotek nie lubi być wąchany i całowany i pacany łapką ( mój pies waży 70 kg ). W domu pies stara się do niego podejść jak najbliżej a kot wskakuje albo na schody albo na meble. Na dworze za to kot jak widzi psa od razu ucieka, a pies jak widzi kota od razu próbuje go złapać 

Martin Logan CLS, Ayon Triton KT150 z KT88 zamiennie, DAC Stax Talent (2 x PCM63 na 6N26P) + Volumio Pi5 Waveshare 11,9", CD Rotel RCD955 (TDA1541 na 6N9S)... no i oczywiście gramofon Yamaha PX3 z Yamaha MC5 (shibata na boronie)
-
- Gramofon: PL-70 L II
opis idealnie odzwierciedla moje starania w latach młodości względem pewnej niewiastyMartynka pisze: ↑31 paź 2021, 21:34U mnie piesek lubi kota ale kotek nie lubi być wąchany i całowany i pacany łapką ( mój pies waży 70 kg ). W domu pies stara się do niego podejść jak najbliżej a kot wskakuje albo na schody albo na meble. Na dworze za to kot jak widzi psa od razu ucieka, a pies jak widzi kota od razu próbuje go złapać![]()

Micro Benz Glider SM, Dynavector 20x2L, Denon 103R, EAR834P, Accuphase E-480 + AD 50, JM Lab Mini Utopia
- xyz
- Gramofon: Sony PS X-50
- Kontakt:
- Martynka
- Martynka
Nie czepiaj się kwiatka... nagania mi klientów. Najczęściej usuwaną przeze mnie skazą na fornirze są właśnie plamy po doniczkach

- xyz
- Gramofon: Sony PS X-50
- Kontakt:
-
Re: Zestaw grający świąteczny i nie tylko
Mam pytanie, które może niektórym wydać się głupie, ale mnie to nurtuje i na razie troche powstrzymuje przed sprzetem lampowym.
Jak na lampy reagują koty? Wiem, że każdy zwierzak inny, ale napiszcie jakie macie doświadczenia.
Nasz kotka lubi zrzucać różne drobiazgi szczególnie jak chce o sobie przypomnieć i boję się, że świecącym lampom "nie przepuści".
Jak na lampy reagują koty? Wiem, że każdy zwierzak inny, ale napiszcie jakie macie doświadczenia.
Nasz kotka lubi zrzucać różne drobiazgi szczególnie jak chce o sobie przypomnieć i boję się, że świecącym lampom "nie przepuści".