Przedwzmacniacz do Technics'a SL BD20
- KasparHauser
- Gramofon: Nieinterere2000
Witam ! Od wczoraj jestem posiadaczem tegoż gramofonu. Niestety wymagany jest preamp. Jaki będzie najlepszy ? Czym ma się charakteryzować? Używany czy nowy? Unitra? Liczę na pomocne wypowiedzi. Dodam jedynie, że budżet nie jest zbyt pokaźny, ale zawsze mogę sprzedać mój telefon
.

- Winters
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Przedwzmacniacz do Technics'a SL BD20
Wg mojej praktyki w cenie do ok. 1000 zł. te wszystkie przedwzmacniacze grają bardzo podobnie. Allegrowa oferta jest w tej materii dość bogata i o ile nie jesteś audiofilem dzielącym dźwięk na drobne, to o wyborze powinien zadecydować portfel.KasparHauserPL pisze:Witam ! Od wczoraj jestem posiadaczem tegoż gramofonu. Niestety wymagany jest preamp. Jaki będzie najlepszy ? Czym ma się charakteryzować? Używany czy nowy? Unitra? Liczę na pomocne wypowiedzi. Dodam jedynie, że budżet nie jest zbyt pokaźny, ale zawsze mogę sprzedać mój telefon.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Rozbawiło mnie to zestawienieKasparHauserPL pisze:Używany czy nowy? Unitra?

Przełóż ten pokaz na złotówki to pomyślimy.KasparHauserPL pisze:Dodam jedynie, że budżet nie jest zbyt pokaźny
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- KasparHauser
- Gramofon: Nieinterere2000
Na chwilę obecną mam jedynie 60zł. Jeśli się postaram to będę miał 180.
Audiofilem nie jestem, ale liczę na to, że jakościowo będzie dobrze (bez niepotrzebnych dodatkowych dźwięków).
Audiofilem nie jestem, ale liczę na to, że jakościowo będzie dobrze (bez niepotrzebnych dodatkowych dźwięków).
-
- wb83