Ciekawe masz spostrzeżenia niestety błędne jak wzmacniacz byłby mój to czy bym go oddał no nieee
Śmiga Teraz w innym miejscu
Przecież to żart - tzn. mój wips (jeśli w jakiś sposób uraziłem kolegę). Odnoszę się do innego wątku w którym to poruszony był problem z Twoimi trafami .BlackDevil pisze: ↑13 paź 2021, 18:28Ciekawe masz spostrzeżenia niestety błędne jak wzmacniacz byłby mój to czy bym go oddał no nieee
Śmiga Teraz w innym miejscu
Problemu z trafami nie ma po prostu nie ma ich w sprzedaży (brak komponentów do ich budowy)gyro4841 pisze: ↑13 paź 2021, 23:24
był problem z Twoimi trafami .
viewtopic.php?f=65&t=17368#p344685
Pozdr.
no ciekawe ciekawe, już chyba wiem o czym rozmawialiśmy MArek:)
300 B jeszcze u mnie, baaardzo cieszy ucho. Wart każdej złotówki. Mocny zawodnik. Wykonanie jak zawsze u Marka - 1 klasa. A pilot, sygnatury fiu, fiu. Szok bo wcale się nie grzeje. Żeby nie remont dachu to by został, a że na tace mi nikt nie wrzuca to dziura w skarpecieMISSE pisze: ↑02 lis 2021, 01:01Skończony wzmacniacz jeszcze nie był w moim domu więc korzystam ze zdjęć zrobionych przez Andrzeja.
Cena dla forumowiczów 7K + transport do dogadania, ale bez możliwości wysyłki kurierem itp.
dla nie forumowiczów 7k5 reszta jw.
Obecnie jest w Ciechocinku u Mariusza(nick maniek)
Mariusz powiedział, że przyjmie zainteresowanych ale nie przesadzajcie
W końcu mogłem posłuchać jak brzmi. Wcale nie dziwne że mój kolega nie chciał mi go tak szybko dać Jak każde wzmaki Marka to kolejny dobrze brzmiący. Jest tu wszystko czego trzeba, detal, ciepło, przestrzeń, a przede wszystkim moc. Kuba w końcu zadowolony że napędził swoje Atl Hd 310i. I raczej zostanie z nimi na dłużej. U mnie Corale już troszkę słabsze ale tutaj duży plus że nawet przy cichym słuchaniu nic nie traci się na brzmieniu. Jak to mówią "sama radość".