Oj ja też nie mogę się doczekać

Wielkie dzięki
Mała rzecz a jak cieszy

Kolejne dzięki Marcin
Dziękuję Przemku, lubię gdy wypowiada się osoba która słyszała cały zestaw. Zawsze to zdanie z "natury".
A dziękuję
Marcin, widzę że im dłużej stoją u Ciebie tym jest im lepiejMartynka pisze: ↑01 lis 2021, 16:08
Szczerze to wczoraj zdjąłem Yamy z szafki bo żal był patrzeć zbyt duży. A że lubię jak jest dobrze to Darek dostał pełny zestaw nowych lampek do środka wszystkich klocków
I nowy układ peak meter'a bo stary czasem włączał pierwszą diodę bez obciążenia
Teraz jest perfect. Nawet ja tak dobrze nie miałem![]()
A dla złośliwców, rzeczoznawca z Catawiki wycenił ten konkretnie sprzęt po odbudowie na minimum 2400 euro za zestaw.
Oj, z chęcią ale budżet nie ten
Sytuacja wyglądała tak, że ( mam nadzieję, że Darek się nie pogniewa gdy opowiem ) szukałem dla Niego jakiegoś setu najlepiej coś jak u mnie, pre i dwie końcówki. ciężko było coś znaleźć i po jakimś czasie z głupia powiedziałem: "tak dobrze jak u mnie to tylko mój sprzęt Ci zagra" padło więc pytanie o cenę, potem "wysępił" ode mnie jeszcze pre do zestawuzbyszek1982 pisze: ↑01 lis 2021, 16:33Martynka, żona pozwoliła zostawić Krella, czy sprzedałeś Yamahy żeby mieć na tę torebkę?![]()
Mogę tylko potwierdzić zeznaniaMartynka pisze: ↑01 lis 2021, 17:53Sytuacja wyglądała tak, że ( mam nadzieję, że Darek się nie pogniewa gdy opowiem ) szukałem dla Niego jakiegoś setu najlepiej coś jak u mnie, pre i dwie końcówki. ciężko było coś znaleźć i po jakimś czasie z głupia powiedziałem: "tak dobrze jak u mnie to tylko mój sprzęt Ci zagra" padło więc pytanie o cenę, potem "wysępił" ode mnie jeszcze pre do zestawuzbyszek1982 pisze: ↑01 lis 2021, 16:33Martynka, żona pozwoliła zostawić Krella, czy sprzedałeś Yamahy żeby mieć na tę torebkę?![]()
Szczerze, parę minut wcześniej nie myślałem nawet o sprzedaży a chwilę później Yamahy zmieniły właściciela.
I tutaj raz jeszcze dwa znicze z okacji Święta Zmarłych
![]()
Może taki? Wisi już kilka lat na alledrogo.