MISSE pisze: ↑16 lis 2021, 23:48
chyba Cię nie lubią
Muszę przyznać, że coś w tym jest. Ale ja już ich też przestałem lubić.
Zamówię w Toroidach.
Historia ma ciąg dalszy i jeszcze się nie skończyła...
Wysłałem wczoraj wieczorem mejla z tymi zdjęciami, które wrzuciłem na forum w ramach powtórnej reklamacji.
Napisałem, że chcę otrzymać poprawnie wykonane transformatory.
Zadzwoniłem rano do działu handlowego i dostałem odpowiedź ustnie i mejlowo: "Proszę odesłać trafa wraz dowodem zakupu na nasz koszt , na osobnej kartce proszę o nr konta. Dokonamy zwrotu gotówki. To jest nasze rozwiązanie na Pana meil. Nic więcej nie jesteśmy wstanie Panu zaproponować."
Zapytałem, skąd taka decyzja? Chcę po prostu dobry towar. Odpowiedź: "Decyzja szefa".
Poprosiłem o numer do szefa i zadzwoniłem.
Pytam w czym problem, żeby wymienić na poprawne. Pan Jerzy, właściciel powiedział, że źle podłączam trafa i nie będzie dyskutował tylko zwróci kasę. Poprosiłem o instrukcję jak powineinem podłączyć, zdjęcie etc.
Powiedział że nie. Ja na to, że upewniłem się (faktycznie tak zrobiłem, bo może jednak coś zrobiłem źle) u znajomego elektronika. A właściciel do mnie: "elektronicy nie znają się na podłączaniu transformatorów". No zdębiałem!!!

Dodał jeszcze, że sprawdzałem trafo bez obciążenia. Zapytałem czy widział zdjęcia. Odpowiedź: "eeeeeeeeeee".
Stanęło na tym, że pakuję i odsyłam wszystko za pobraniem. I dobre i złe.
Komunizm żyje ... jakaś masakra.
Także poziom obsługi ten tego... żenujący...
Nie polecam firmy Telto ze Skierniewic.