Na razie go odetnij. Przez jakiś czas możesz używać wzmacniacza bez niego. Trochę będa iskrzyć styki włącznika i z czasem by się wypaliły, ale przez kilka dni nic się nie stanie.
Hej, amplituner już naprawiony wstawiony nowy gasik RC. CR-820 obecnie cieszy oko i uszy. Dziękuje wszystkim za pomoc i wsparcie. Pozdrawiam serdecznie.
Pomocna, jak przeczytałem że do wymiany jest gasik to zgłupiałem, na szczęście mój fachowiec ma wiedzę bo to było jego pierwsze słowo jak spojrzał do środka, potrzebną część miał na miejscu i nigdzie nie musiałem biegać. Prowadzi swój warsztat w śródmieściu Bydgoszczy nieprzerwanie od 1971r.
cześć kolego TDRK14 możesz coś więcej napisać o swoim amplitunerze jeżeli jeszcze u Ciebie gra? Z jaka muzyką się dobrze sprawdza?
Interesuje mnie także Twoje połączenie urzadzenia z kolumnami poprzez bi-wiring. Mam w drodze CR-820 i chciałbym je podłączyć do Wharfedale Linton 85th. Może pomógłbyś w wyborze kabli do bi-wiring,
z góry dzięki za odpowiedź
Mam pytanie do specjalistów odnośnie modelu CR-820. Chciałbym się zaopatrzyć w preamp lampowy, czy istnieje możliwość rozłaczenia przedwzmacniacza w modelu CR-820?
z góry dziękuję za odpowiedź
jazon20