Panowie, co lepiej kupić do gatefoldów i podwójnych płyt? Bo chcę takie zwykle okładki jak u bodana, tylko trochę szersze żeby weszła ta podwójna płyta.
Ostatnio pozbyłem się niemal wszystkich folii zewnętrznych z pojedynczych albumów. Zrobiłem to na próbę, na gatefoldach na razie zostały. I wiecie co? Dochodzę do wniosku, że te folie nie są mi do niczego potrzebne.
Ostatnio pozbyłem się niemal wszystkich folii zewnętrznych z pojedynczych albumów. Zrobiłem to na próbę, na gatefoldach na razie zostały. I wiecie co? Dochodzę do wniosku, że te folie nie są mi do niczego potrzebne.
Teraz tego nie odczujesz ale zobaczysz za 20 lat jak wygląda okładka bez folii ochronnej
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8
Niestety koszulki bardzo słabej jakości, w dodatku rysują płyty... W życiu bym się nie spodziewał, że folia może porysować płyty, a jednak... Jeżeli nie chcecie zniszczyć sobie kolekcji to lojalnie ostrzegam.
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Są aktualnie jakieś dobre koperty papierowo foliowe w cenie poniżej 1PLN za sztukę? Tyle tego jest na allegro że ciężko się przebić. Ktoś coś takiego ostatnio kupował?
Hej, kupiłem trochę płyt ze spleśniałymi okładkami Płyty są ok, ale okładki poleciały do kosza - szukam kartonowych okładek zastępczych. Kolor bez znaczenia Polecacie może jakieś konkretne?