Ta z linku allegro to jakaś nędzna podróbka - NIE warto. Lepiej zaczekać na repress z serii Blue Note Tone Poet.
Taaa i ja czekam na Tone Poet. Na Ebay jest trochę tego, użyję określenia - "niewiadomego pochodzenia". Groove Replica, ktoś słuchał jak to to brzmi?
Szybki research i znalazłem. https://www.discogs.com/label/1782490-Groove-replica
"The good thing about Groove Replica is there can't be no doubt about their vinyl sources: IT COMES WITH THE VINYL ! CD rips on vinyl, by a bunch of crooks."
Mac, wystrzegaj się jak diabła ognistego, piekielnego, siarczystego!
Ostatnio zmieniony 17 sie 2021, 22:11 przez zelazny, łącznie zmieniany 3 razy.
Nooo, nie warto tym sobie głowy zawracać. Pilnuj SNvinyl. Gdy pojawi się repress to bierz od razu lub napisz do Scotta, że chciałbyś zrobić
pre-ordera i zapłacisz jak pojawi się album.
Ja tak zrobiłem no i czekam.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Wizyta na Jarmarku Dominikańskim stała się dla mnie małą, choć kosztowną tradycją.
Człowiek gupi nie wie jakie cuda przepuscil, bylem na Jarmarku bo byłem na koncercie Chylinskiej 31.07. Tylko nie wiedzialem wtedy ze tam są winyle...ehh czlowiek uczy sie całe życie...zazdraszczam Sade, Marillion i U2...
Winyli jest zawsze bardzo dużo, kilkunastoro sprzedawców, z reguły przy starociach na Długich Ogrodach. W tym roku zrobiłem zakupy podczas ostatnich dwóch dni jarmarku.