Bardzo dobrze zrobiłem pisząc na forum, bo byłem bliski zakupu Daniela ale mocno ostudziłeś mój zapał

W takim razie będę skupiał swoje poszukiwania na Dualach/Technicsach/Thorensach.
Bardzo dobrze zrobiłem pisząc na forum, bo byłem bliski zakupu Daniela ale mocno ostudziłeś mój zapał
Ten temat znam i z niego korzystam przy poszukiwaniach gramofonu na Allegro/OLX, wspominałem zresztą o nim w moim pierwszym poście. Niemniej jednak bardzo dziękuję za poradę
To prawda, trochę boję się brać gramofon z przesyłką, żeby to się tylko nie skończyło nieprzyjemną niespodzianką w postaci potłuczonej pokrywy. No i oczywiście przy odbiorze wpada jeszcze możliwość odsłuchu, ale i tak nie wiem czy byłbym w stanie wychwycić jakiekolwiek usterki czy mankamenty - jestem totalnym świeżakiem w temacie gramofonów i moja wiedza jest praktycznie zerowa
Z Pioneerów z listy najczęściej polecanych niestety mało jest wystawionych, jedyne na co trafiłem to całkiem ciekawa oferta z Pioneerem PL-12D:
Kurde muszę więcej brać
Właśnie Pan sprzedawca sprawiał takie wrażenie jakby zakupił żeby od razu sprzedać drożejkulek123 pisze: ↑22 sie 2021, 15:15Ta saba co podlinkowałeś (jeżeli wszystko z nią ok) to dobry wybór za te pieniądze. Miałem i zawsze będę polecał. Jakbyś 3 dni wcześniej zerknął na OLX to była ona do wzięcia za 350 zł z tunerem i magnetofonem saba do zestawu. Teraz masz z drugiej ręki ale dalej to dobra cena.