Na drewno idzie nanieść napis z druku laserowego, ale z olejowaniem może być ciężko, trzeba by najpierw spróbować na boku.
Np tak
lub jeszcze na klej drzewny i zdrapywanie kartki na mokro
Na drewno idzie nanieść napis z druku laserowego, ale z olejowaniem może być ciężko, trzeba by najpierw spróbować na boku.
A jest sens psuć taki ładny wygląd napisami?
Mogę Cię wspomoc klejem. Zostało mi prawie 2 litry i boję się że się zepsuje zanim go zużyje bo mam go około roku. Wiaderko pękło przelałem do słoików po ogórkach Jak chcesz litr to podaj tylko adres na priv. Dla porównania powiem że litr to dwie pary 70 cm kolumn, para standow, dwa razy plinta i jedna szafka w domu.
Takie napisy na wlepach bez problemu zrobią Ci firmy tym się zajmujące tylko cięzko sie wbić z tak drobnymi zleceniami bo to dla nich grosze. Ale jak cos to pomogę bo mam dobre relacje z szefem jednej z takich firm. Musisz tylko zrobić projekt z wymiarami. Można to druknąć na podwójnej podkładce folii także na gramofon można nanieść wyłącznie cyferki ze skalą bez żadnego przeźroczystego tła. Przy jakości dzisiejszych folii - no wiesz samochody tym się okleja i wychodzi to naprawdę fajnie. W zasadzie to cały gramofon można tak okleić ale tego samemu juz sie nie zrobi bo nakładanie wymaga troche wprawy.zbyszek1982 pisze: ↑14 lip 2021, 09:36Ja bym nie dawał żadnych napisów. No chyba, że wielkie Audiophile-Concept
Zastanawiam się nad pomalowaniem gramofonu, a tam mam kilka małych napisów do pokrętła wyboru prędkości i antyskatingu.