Różnica jest taka, że tutaj towar chyba jest ok. Nie, wiem, niczego nie kupiłem, za drogo dla mnie
Ja mam do Biedronki dość daleko, w dodatku zakupy spożywcze robię w innych sklepach, wiec musiałbym specjalnie jechać tylko po płytę, a pewności nie mam czy akurat będzie, więc dla mnie opcja kupienia z dostawą do domu jest bardzo dobra. Czasem coś tam kupię u tego sprzedawcy, tanio nie jest, ale dobrze zapakowane i i zgodne z opisem....Ale wystawianie nowych płyt z Biedry z marżą to przeginka![]()
Czytam od jakiegoś czas to forum, a konto założyłem bo akurat był powód. Nie znam człowieka, czasem coś u niego kupię.
Gwoli ścisłości: first pressami w stanie NM handluje adamgdansk, a Adam68 to ja, z PoznaniaMerrick pisze: ↑28 cze 2021, 18:19Przy okazji zwracam wam uwagę że kolega Adam68 na allegro ma 100% ocen pozytywnych a więc jest uczciwy. Życzyłbym sobie i wam tylko takich sprzedawców bo jak wiemy różnie to bywa.
Zapewne w grudniu przed świętami każdy z was będzie marzył o tym aby żona mąż lub ktoś z rodziny kupił u niego 1press w stanie NM pod choinkę![]()
Przepraszam za pomyłkę. poprawię posta.
To jeżeli Kolega nie jest sprzedawcą (jak twierdzi, nie mam powodów nie wierzyć choć sprawa ciut podejrzana) a korzysta z forum to powinien wiedzieć że są tu życzliwi ludzie którzy bez 2 krótnej przebitki mogą przy okazji kupić płytę i nadać kurierem. I czasami (cud!) bez dodatkowych opłat i w tzw. czynie społecznym. Dla mnie osobiście płacenie za kuriera 50 zł, czyli wartość drugiej płyty to już rozpusta zaprawdę.Waldo pisze: ↑28 cze 2021, 16:07Czytam od jakiegoś czas to forum, a konto założyłem bo akurat był powód. Nie znam człowieka, czasem coś u niego kupię.
Może ja nie jestem dobrym przykładem, bo ja w ogóle wolę zapłacić więcej , ale niech kurier przyniesie do do domu, szkoda mi czasu, na stanie w kolejkach do kasy, czy jeżdżenie do jakiś paczkomatów.....
Kurier kosztuje 13 złotych, wiec nie są to na tyle duże pieniądze aby angażować w zakupu osobę trzecią.Dla mnie osobiście płacenie za kuriera 50 zł, czyli wartość drugiej płyty to już rozpusta zaprawdę.
Kupię, jedną, dwie w roku, więc nie są to duże koszty....
Kolego jak dla mnie to możesz i codziennie kupować to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Ja osobiście uważam (i to jest moja prywatna opinia) że przepłacanie dwa razy za płytę tylko dlatego że nie chce się komuś jechać do biedronki, nie robi tam zakupów i nie chce angażować osób trzecich i tym samym woli kupić od tego konkretnego sprzedawcy, podkresle za dwa razy większa cenę, jest bez sensu.