pragnę przekazać w dobre ręce mój pierwszy gramofon. Dokładniej jest to Philips AF-729 Mark II. Naturalnie automat w 100% sprawny. Niestety posiada ślady użytkowania - pokrywa nadaje się do polerowania, okolice przycisków są przetarte.
Jak można także zobaczyć w moich poprzednich postach, przeciwwaga nie pochodzi z oryginalnego zestawu (oryginalna została zagubiona), w związku z czym przeciwwagę dokupowałem później. Jednak oczywiście pasuje ona do tego egzemplarza gramofonu.
Stan techniczny bez zarzutu. Przynajmniej raz w tygodniu rozgrzewam go odsłuchem

Solidny sprzęt, który dobrze służył mi przez 3 lata. Wystawiam go też na OLX, ale tutaj daje tylko link do zdjęć i filmiku - część zdjęć zrobiona jest specjalnie po to, żeby ukazać wady wizualne, nie chce niczego ukrywać w tym zakresie: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
W przypadku chęci sprawdzenia sprzętu lub odbioru osobistego zapraszam na Wilanów (Warszawa).
CENA: 400zł. Jednak zdaję sobie sprawę, że gramofon nie jest wizualnie w idealnym stanie. Jeśli jako specjaliści wycenicie go wyżej to zrozumiem i rozważę inne propozycje.