Panowie, zbierzcie się w kupę i uderzajcie do rządu po zadośćuczynienie jak ci od Amber Gold, którzy też liczyli na krociowe zyski, albo frankowicze. A na serio, to ja bym się na Waszym miejscu cieszył, gdyby sklep w ogóle zwrócił kasę...
ja bym się na Waszym miejscu cieszył, gdyby sklep w ogóle zwrócił kasę
Jak sobie czytam opinie o sklepie na Ceneo to jestem niemal pewny że masz rację, i Ci co opłacili z góry (ze mną kretynem włącznie) mogą mieć problemy z odzyskaniem środków.
Też dostałem, wydaje mi się, że to automat wysyła po zmianie statusu zamówienia.
Może jutro wyślą coś bardziej oficjalnego, choć wątpię. Co do zwrotu kasy - wydaje mi się, że to za duży sklep jednak żeby robili z tym problemy. Chyba że będą próbowali wciskać jakieś vouchery czy inne badziewia jak jedna z tanich linii lotniczych.
przed chwilą mi anulowali zamówienie. na szczęscie wziąłem za pobraniem.
Sony PS-X50
lampa EL34 by Misse, Yaqin MS-30L, Ugoda
Preamp PeeCeeBee -sold
pre MaCaBRiaa
Philips CD 350 (mod by Martynka -sold) Beogram CD 7000 -sold
DAC Topping D50S ; l1541gold dac (mod by Martynka -sold)
Kolumny DIY
Chyba że będą próbowali wciskać jakieś vouchery czy inne badziewia jak jedna z tanich linii lotniczych.
Pewnie w linii którą masz na myśli miałem w ubiegłym roku wykupione dwie wycieczki (cztery przeloty, zakupione przed pandemią. Pierwsze loty miały się odbyć w maju, drugie w lipcu). Oddali całość co do grosza relatywnie sprawnie i bezboleśnie.
U mnie też anulowali ale wziąłem za pobraniem także specjalnie nie jestem zdziwiony. Taki promocje były aż za piękne żeby były prawdziwe. A tak z ciekawości spytam: ktoś w ogóle od nich dostał płyty czy wszyscy anulacja?
Luxman L230/Rotel RA820Bx3/Wega P120SH/Pickering V15/Stanton 680/Shure m75/Dual CD 1065/HK 27
Philips LFD 3428/Somic V2/AKG 240 Studio/Beyerdynamic DT 770/990 Pro