LP Strachy na Lachy - Przechodzień o wschodzie słonca
-
- Gramofon: Saba PSP 910
LP Strachy na Lachy - Przechodzień o wschodzie słonca
Jak w temacie w rozsądnej cenie. Ta co jest na alle... To o zemstę do najwyższego woła.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: LP Strachy na Lachy - Przechodzień o wschodzie słonca
Przelicz rozsądną cenę na złotówki.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Oki sądzę że przebitka w postaci 2x co cena normalna(sprzedaży sklepowej) to oki. Wiem, że niektóre płyty to kosmos np. https://allegro.pl/oferta/kazik-spalam- ... 8467761768 ale taki urok tego "sportu".
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie wiem co prawda jaka była cena sklepowa, ale życzę powodzenia 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Pytanie czy 300 zł za płytę to dużo, czy mało? Szczególnie jeśli mowa o wyczerpanym, niewielkim nakładzie? Według mnie nie, to nie są jakieś wielkie pieniądze - kto nie kupił czegoś od razu, to potem może sobie tylko pluć w brodę i bulić. Na okazję bym tu nie liczył - niedawno syn kolegi sprzedał kilka płyt polskich zespołów wydanych w ostatnich latach, alternatywa i metal, bo mu się znudziły i kumpel był zdziwiony, że "płacił po 60-80 za nową, a używane poszły za 150-200".
Tak więc sorry, jeśli nie chcesz czekać latami na okazję, musisz się z tym pogodzić
Tak więc sorry, jeśli nie chcesz czekać latami na okazję, musisz się z tym pogodzić

- Peliks
- Gramofon: Składak
https://www.discogs.com/sell/release/10944908?ev=rb
Faktycznie w dniu wydania tej płyty zapłaciłem chyba 90 zł ale tak jak pisze Felix mały nakład w tym przypadku 700 szt. (ja mam nr 329 a wszystkie egzemplarze są ręcznie numerowane ) Więc cena mocno rośnie z upływem czasu. Pozdrawiam. Marek.
Faktycznie w dniu wydania tej płyty zapłaciłem chyba 90 zł ale tak jak pisze Felix mały nakład w tym przypadku 700 szt. (ja mam nr 329 a wszystkie egzemplarze są ręcznie numerowane ) Więc cena mocno rośnie z upływem czasu. Pozdrawiam. Marek.
Sony/Denon/ADC/Ortofon/Micro Seiki PreamPD Entre Cayin A-88T MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D Elac ESG796 Empire4000 Goldbug Medusa HanaSH Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black, Rohmann, SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D Elac ESG796 Empire4000 Goldbug Medusa HanaSH Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black, Rohmann, SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
-
Mogę się mylić ale wszystkie egzemplarze wydawane przez SP Records są ręcznie numerowane. Po drugie po co ta zgryźliwość - może ma ktoś i chce się pozbyć - ja chętnie kupię. Po trzecie ... i to najbardziej prawdopodobne mogą wznowić wydanie - z tego co wiem to prawa autorskie są unormowane i nie ma kłopotów z nimi. Podobnie było z poprzednią ich płyta tj. "Dodekafonia" - poszło wznowienie i...ceny się unormowały. Wiem .... ale wtedy to nigdy nie bedzie pierwsze wydanie - ale na to nie zwracam uwagi - płyta to płyta. Pozdr.