Aby nie było wątpliwości, sprecyzuję ... z tego co wyczytałem ... chcę sprzedawać od poniedziałku po trzy sztuki na "głowę" (chyba chcą wywołać parcie na zakup) a za 50 zł ma być jedna sztuka ...
COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
- Regsoft
- RadTang
- Gramofon: Technics SL-D303
- Kontakt:
Re: Zachorowałem na COVID, jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, czy przyjmuję jakieś leki.
A to źle zrozumiałem, na szybko czytałem. To jednak Niemce mają lepiej, jak zwykle... 
Dzięki za sprostowanie!

Dzięki za sprostowanie!
- wydra
- Gramofon: Lenco L236
Re: Zachorowałem na COVID, jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, czy przyjmuję jakieś leki.
Tak, pewnie nie chcą żeby kupić wszystko i sprzedawać na allegro za 100zł
, gdy w biedronce zabraknie jak z winylami hehe

Analog:
Lenco L236 /CEC MC20,AT95EX,AT120E/ Buphono MC/MM
Marantz PM80MK2
DENON DR-M22
Cyfra:
Mytek Brooklyn DAC/ADC
DENON AVR 3803
DENON DCD 655
Instrukcja BUphono
https://drive.google.com/file/d/1C97HQF ... sp=sharing
Lenco L236 /CEC MC20,AT95EX,AT120E/ Buphono MC/MM
Marantz PM80MK2
DENON DR-M22
Cyfra:
Mytek Brooklyn DAC/ADC
DENON AVR 3803
DENON DCD 655
Instrukcja BUphono
https://drive.google.com/file/d/1C97HQF ... sp=sharing
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Przeciwciała SARS nawet teraz po 13 latach wykrywają.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Jeżu jaka bieda. W sensie - rozumiem dlaczego po trzy na głowę. W cywilizowanym kraju można było by te zapis olać, ale u nas w cebullandi jest jak najbardziej uzasadniony. Ja już oczyma wyobraźni widzę te rodziny walące po 10 osób i wykupujące wszystko co jest żeby potem sprzedać na olx/allegro.
Po drugie chyba nam sie to należy - w sensie take walenie po karku tępą pałą za każdym razem. Płacisz ZUSy srusy, opieka medyczna wygrywamy z pandemią itd itp. Ale jak się chcesz przetesować szybko to takiego ..... idź do biedronki i se kup. Za co odprowadzamy składki ja się pytam? To już nawet nie jest państwo z tektury. No chyba że takiej z kartonu biedronki moknącej koło toi toia za sceną na koncercie Zenka M.
A żeby nie było że dojdzie do nieporozumienia - należy nam się za wybory jakich ludzie w tym kraju dokonują nad urną. I ja wiem że ja nie głosowałem i w sumie nie wiadomo kto głosował. No bo przecież przyznać się to wiocha nie?
Po drugie chyba nam sie to należy - w sensie take walenie po karku tępą pałą za każdym razem. Płacisz ZUSy srusy, opieka medyczna wygrywamy z pandemią itd itp. Ale jak się chcesz przetesować szybko to takiego ..... idź do biedronki i se kup. Za co odprowadzamy składki ja się pytam? To już nawet nie jest państwo z tektury. No chyba że takiej z kartonu biedronki moknącej koło toi toia za sceną na koncercie Zenka M.
A żeby nie było że dojdzie do nieporozumienia - należy nam się za wybory jakich ludzie w tym kraju dokonują nad urną. I ja wiem że ja nie głosowałem i w sumie nie wiadomo kto głosował. No bo przecież przyznać się to wiocha nie?
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Onkyo Integra 2066
Telefunken L55
- chudy_b
Allegro jest zawalone takimi testami. W podobnej cenie co w biedrze. Byznesu nie będzie.
Pewnie se kupię. Ale trzeba przyznać, nie tania ta zabawa. Jak ktoś ma więcej ludzi w domu, to robi się wydatek.
Nie chcesz wiedzieć. Np na remont dachu w zrujnowanym pałacyku dla zbożnej fundacji, albo na budowanie i walenie kominów. Na misia generalnie płacisz składki.
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Dokładnie. W punkt. To jest skandal absolutny. Zresztą potwierdzenie starej prawdy że od Państwa dostać możesz co najwyżej wrzodów na żołądku. Najlepsze co ostatnio usłyszałem to że Orlen sobie radzi dobrze i dlatego jest 500 plus. Serio. To już jest nawet poniżej krytyki.
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Onkyo Integra 2066
Telefunken L55
Onkyo Integra 2066
Telefunken L55
- zelazny
Panowie prosiłem o posty osób chorych lub tych co przeszli przez chorobę, a wy nakręcacie offtopa.
- chudy_b
Masz rację.
Jakby ktoś jednak kupił i zrobił taki test, to chyba może sie w tym wątku pochwalić? Sam niby nie chorowałem, ale jakby mi test na przeciwciała wyszedł pozytywny, to jakoś bym się bardzo nie zdziwił. W końcu ponoć 80% ludzi przeszło to bezobjawowo.
- zelazny
Myślę, że tak. Może także samopoczucie osób po zaszczepieniu?
- Regsoft
- metallsnow
- Gramofon: Wega 301P
W sąsiedniej wsi znajoma rodziców zaszczepiła się. A potem źle się poczuła i pojechała do przychodni. Zmarła na schodach, nie zdążyła dojść do gabinetu...
Także nie wiem co o tym wszystkim myśleć. A test na przeciwciała chyba sobie zrobię.
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
- zelazny
W poniedziałek mam szczepionkę, pierwszą dawkę. Napiszę jak się czuję. Szwagier zachorował, ma bóle chyba żuchwy, język zrobił się biały i pojawiły się plamy.
- Merrick
- Gramofon: Thorens TD-160 Super
- Kontakt:
Kolega mojej znajomej nauczyciel dostał dawkę Astra Zeneca i się rozchorował. Miał wysoką temperaturę. Znajoma ojca pani w wieku 70 lat dostała Pfizera i czuła się bardzo dobrze więc jak widać różnie to bywametallsnow pisze: ↑13 mar 2021, 15:48W sąsiedniej wsi znajoma rodziców zaszczepiła się. A potem źle się poczuła i pojechała do przychodni. Zmarła na schodach, nie zdążyła dojść do gabinetu...

Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
Moja żona po pierwszej dawce Pfizera ledwo żyła. Wszyscy mówili że to po drugiej jest gorzej więc profilaktycznie wziąłem wolne ale na szczęście już się nic nie działo