Policzyłem płyty cd - zostało mi jeszcze jakieś 150 sztuk. Będzie dobra oferta dla Was, ale błagam - za całość

Słowo się rzekło, kobyłka u płotu - na sprzedaż idzie zestaw KD firmy ONKYO:
- amplituner KD ONKYO TX-SR503E
- DVD player ONKYO DV-SP403E
Amplituner w bardzo ładnym stanie, DVD ma kilka rys na górze, ale front i boki również ładne. Wszystko działa - właśnie mija 12 godzina grania non stop. Pilota brak, da się dokupić ori lub zamiennik.
NIE MA HDMI - żeby nie było rozczarowań. Łączymy się po staremu, Kieślowskim czyli trzema kolorkami:) Zresztą na jednym ze zdjęć pokazałem tył.
Jak to gra? W kinie bardzo spoko, w stereo nie najgorzej, choć oczywiście raczej polecam ten zestaw jako dobry i tani zestaw kina domowego, a nie górną półkę hi-fi. Warto jednak zauważyć, że ampli ma sporą moc (chyba 100W na kanał), jest tryb Pure Direct - to nie jest tak, że siedzisz i zgrzytasz zębami. Nie chcę się ałdiofilsko rozpisywać o głębiach, pozornych źródłach, mierzyć sceny calówką ani mądrzyć się o średnicy - za cienki Bolek jestem. Pewnie, przy moim byłym (

Teścik: https://www.pcworld.pl/news/Onkyo-TX-SR503,316462.html
Zdjątka:

UWAGA! WIDOCZNA W TLE PRECIOUS (SIA WHITE) NIE JEST ELEMENTEM OFERTY!!!!!!

Cena? Na OLX postawiłem 399 zł + KW. Już dużo bardziej bym nie chciał schodzić, bo muszę coś sobie jeszcze zostawić na wzmacniacz i parę złotych na inne potrzeby. Proponujcie. Jak nie dla siebie, to może dla znajomych albo kogoś z rodziny - daję 3-dniową gwarancję rozruchową. Jak coś nie działa, to oddaję środki. Z paroma Kolegami już coś tu sprzedawałem lub kupowałem i nikt zbytnio na mnie nie narzekał

Zapraszam na PW albo 504631120.
Pozdrowienia!
Quarter