Ano nie śledzę, inaczej nie strzępiłbym tu języka

Sporo taniej bo 1453,50 w swiatksiazki.pl
Więc jeżeli chodzi o to wznowienie. Pojawiło się ono dobrych kilka lat temu i z tego co czytałem w nakładzie 350 sztuk.pawel1210 pisze: ↑15 lut 2021, 10:42Nowe wydanie Sun Bear Concerts było też dostępne na amazon.de. Standardowa cena oscylowała w okolicach 250 Euro z wysyłką do Polski za free.
Płyta niestety aktualnie już niedostępna ale warto zaglądać bo może jeszcze się pojawi
Kilka dni temu pojawiła się i to w cenie 68 EuroBył to prawdopodobnie błąd, jednak udało mi się zakupić 1 sztukę - nie chciałem brać więcej co by nie cebulić i żeby więcej osób skorzystało. Zaraz po zakupie chciałem zaanonsować ten fakt na forum, jednak status zmienił się w kilka minut na "Temporarily out of stock" i nie zdążyłem.
![]()
Teraz mam tylko nadzieję, że Amazon zrealizuje to zamówienie bo dostać takie wydanie w cenie 300 zł to jak wygrać w lotto
Screenshot 2021-02-15 at 10.39.59.png
Mam na myśli tegoroczne wydaniezelazny pisze: ↑15 lut 2021, 20:06Więc jeżeli chodzi o to wznowienie. Pojawiło się ono dobrych kilka lat temu i z tego co czytałem w nakładzie 350 sztuk.pawel1210 pisze: ↑15 lut 2021, 10:42Nowe wydanie Sun Bear Concerts było też dostępne na amazon.de. Standardowa cena oscylowała w okolicach 250 Euro z wysyłką do Polski za free.
Płyta niestety aktualnie już niedostępna ale warto zaglądać bo może jeszcze się pojawi
Kilka dni temu pojawiła się i to w cenie 68 EuroBył to prawdopodobnie błąd, jednak udało mi się zakupić 1 sztukę - nie chciałem brać więcej co by nie cebulić i żeby więcej osób skorzystało. Zaraz po zakupie chciałem zaanonsować ten fakt na forum, jednak status zmienił się w kilka minut na "Temporarily out of stock" i nie zdążyłem.
![]()
Teraz mam tylko nadzieję, że Amazon zrealizuje to zamówienie bo dostać takie wydanie w cenie 300 zł to jak wygrać w lotto
Screenshot 2021-02-15 at 10.39.59.png
Źródło https://www.keithjarrett.org/2019/11/01 ... -on-vinyl/
Jest napisane, że sprzedaż potrwa do 05.03. Wtedy będzie tłok pod ilość zamówień.