Czyli M-200. Kawał wzmaka.

Zaglądnąłeś do środka czy nie grzebany ?
Czyli M-200. Kawał wzmaka.
Fakt, grał calkiem dobrze, nawet sklonowany i wrzucony do amatora 1 na dołożonej płytce zamiast ul 1405... Montowałem chyba ze 4 razy... Tylko trafo amatora nie dawało rady powyżej połowy skali nas potencjometrze głośnościgravediggie pisze: ↑02 lut 2021, 11:43koscidogitary pisze: ↑02 lut 2021, 11:28
jeden z najładniej brzmiących polskich produktów audio
O widzisz, nawet nie wiedziałem że to Unitra, faktycznie
Ładne wycieraczki. Zanim trafiłem na Hitachi też to Onkyo chodziło mi po głowie ale trafiło się to. Zobacz jak w środku. Tam jest dobra wentylacja również dla kurzu. U mnie było grubo jak śniegiem zasypane
Gratulacje zdobyczy
A to zrozumiałe, niech moc będzie z Tobą!
Ledwo go wniosłem po schodach bo nieporęczne to to
Był grzebany tzn wymienione kondensatory te które były wyschnięte w torze audio na Elna silmic. Kondy w zasilaczu oryginalne - trzymające parametry. Do tego terminale głośnikowe wymienione na solidniejsze bo te fabryczne to gorsze niż w Marantzie (oryginalne wymontowane dostałem luzem jakbym kiedyś chciał przywrócić do stanu fabrycznego)
Troszkę się grzeje dlatego rozglądam się za inną szafką tak by nic na nim nie stało. By miał jakąś tam szparę nad sobą.
Sa wręcz hipnotyzujące
Przynajmniej nie musiałeś się zastanawiać czy na lepszej igle byś więcej usłyszał
Ja własnie od tego sprzedawcy mam końcówkę mocy. Widziałem ten CD u niego na żywo. Jest większy od nie jednego wzmacniacza. A grał naprawdę zacniemetallsnow pisze: ↑08 lut 2021, 07:53Piękny sprzęt chłopakiI ten zakupiony i ten odrestaurowany
![]()
![]()
@Restimek teraz to tego X222 musisz wymienićNawet alle podpowiada mi na co
https://allegro.pl/oferta/onkyo-grand-i ... 0162065060