Lodówka sprawna, ale nie działa.
Klamka od lodówki na innej aukcji.
Warszawiaki to mają fantazję.

Biznes to biznessyko pisze: ↑21 sty 2021, 11:19https://allegrolokalnie.pl/oferta/lodow ... -1zl-150cm
Lodówka sprawna, ale nie działa.
Klamka od lodówki na innej aukcji.
Warszawiaki to mają fantazję.![]()
I żeby było mało - w konsoli wyglądał lepiej
Robiłem dla siebie ale wyszła kupa i teraz sprzedaję'Witam oferuję do sprzedaży mój świetny, wyśmienity gramofon DUAL 1222
Nie warto było iwestować w stereopimpel więc wykastrowałem automat. Teraz jest bardziej TRU.w pełni manualny (ramie ustawiamy sami na początek płyty jak i po zakończeniu płyty odstawiamy na sanie spoczynkowe )
Żeby się nikt nie czepiał że coś jest dziwnie. Igła jak stereopimpel - przecież nic droższego się nie godzi.słynne lekkie ramię na łożyskach kardanowych wraz z bardzo dobrą wkładką i igłą Audio Technica AT 91.
Szczególnie przydatne w konstrukcjach zintegrowanych, meblach grających itd z których to pozyskałem gramofon. Oraz dla tych którzy mają podłoge pływającą i 6 dzieci w wieku szkolnym, a gramofn stoi bezpośrednio na podłodze obok subwofera.Na uwagę zasługuje również osadzenie ramienia wraz z napędem miękko względem plinty co przekłada się na jakość brzmienia poprzez zminimalizowanie drgań.
Ta dramatyczna pauza bo ze śmiechu na spacji się zawiesiłem.Gramofon po profesjonalnej Rewitalizacji i serwisie.
1. Lubię czasami sam sobie nie wierzyć więc nie wierzyłem że to zagra ale okazało się że jednak aż tak tragiczne nie jest - przynajmniej w porównianiu do Crosleya.Dźwiękowo jest zaskakująco bardzo dobrze, wkładka z igłą dopasowane zostały do gramofonu w sposób przemyślany
Nie mogłem się zdecydować więc dźwięk jest i ciepły i krystaliczny i podbarwień nie ma. Może ma to związek z płytą której aktualnie słucham.ciepły i krystaliczny, zero podbarwień
<>Do wysyłki zostanie rozsądnie i bezpiecznie zapakowany.
Tyle tego pakowania..-- postaram się zapakować jak najlepiej.
E tam....