Jak Ci nie zagra ta wkładka to nie ma co na siłę się męczyć, nie wiem jak się umawiałeś, ale pewnie masz z tydzień na testy i najwyżej bez żalu odeślij.
E tam, każda recenzja jest wartościowa, szczególnie jak mówimy o czymś mniej popularnym.
Innym słowy sugerowane optimum to 2.15g, a Ty grasz póki co na minimalnym zalecanym
Dlaczego? Ja się nie dziwię. Dość trafnie opisane.
Obydwie porównywane wkładki mają bardzo podobny poziom napięcia wyjściowego (3.5 i 4mV). AT jest teoretycznie głośniejsza.
I czyjej sugestii trza było posłuchać od razu ??
Nadwyraz dobrze sie ma, ma troche bardziej wyrazisty bass, mysle ze do jakiejs electro muzy na imprezke idealny
Eee, nie bądź dla siebie zbyt surowy. Jak na moim słychać to na Twoim też. Dzięki za info nt Acutex.
Dynamiczna. Tak.koscidogitary pisze: ↑26 sty 2021, 22:06Czy podatność statyczna odpowiednio 20/30/40 cu (um/mN) dla tych igieł ELACa podawana jest dla f=10Hz?
W sensie że to nie Twoje tylko zastanawiasz się nad zakupem dopiero?
Właśnie tutaj nie mam pewności, dane wziąłem z tabelki jak niżej, piszą tam o podatności statycznej...
Myślałem, że to może w jakiś sposób naprowadzić - ten gramofon to tangencjalny Sony PSX555ES.
To moja wkładka - usiłuję ogarnąć rezonanse.
Taka jaką widzisz w tabelce.koscidogitary pisze: ↑26 sty 2021, 22:40Zatem zadam pytanie inaczej: jaka jest podatność dynamiczna @10Hz dla tej wkładki?
To ten z Biotracerem? Innymi słowy - poradzi sobie z tak miękką igłą.
Tak, mam oczy. Trzymam się swojego zdania że to wczesna wersja z podatnością 50cu, bo tylko taka wtedy była dostępna.koscidogitary pisze: ↑26 sty 2021, 22:40Wkładka nie ma żadnych innych oznaczeń na body czy oprawce igły.
Tak, ale ja mam tylko wkładkę, bez tego gramofonu SonyWojtek pisze: ↑26 sty 2021, 23:34Biotracerem