Wykonawcy wręcz z najwyższej półki- pozazdrościć nabytkównegate pisze:nowe nabytki

Wykonawcy wręcz z najwyższej półki- pozazdrościć nabytkównegate pisze:nowe nabytki
dokladnie 1.17e (4.86zl) dzisiejszym kursem. Kupilem 17plyt za 20e i wszystkie EXrafaln1 pisze:...yyy...za ile?
Swietnie grajaeenneell pisze:Mnie też!
teraz też tak mam...Darek pisze:Swietnie grajato juz mam 2 tylko tamta w nieco gorszym stanie
dostałeś 1st press na solid blue DSOTM ?eenneell pisze:Ja dostałem
...w prezencie
Chyba wspołczesne wznowienieWaluch pisze:dostałeś 1st press na solid blue DSOTM ?
Electric Light Orchestra - Out of the Blue 2LP UAR 100?Wojtek pisze:Nowe nabytki:
Bad Company - Bad Company LP (UK, pierwsze wydanie Island, A2/B1)
Montrose - Montrose LP (UK, A1/B1)
MFSB - Universal Love LP (UK, A1/B1)
Electric Light Orchestra - Out of the Blue 2LP (UK, pierwsze wydanie UA/JET, A1U/B1U/C1U/D1U, + plakat i nieużywany model)
Różne rzeczy można dostać w prezencieWaluch pisze:dostałeś 1st press na solid blue DSOTM ?
bogato
No to "mała" różnica, faktycznieeenneell pisze:Chyba wspołczesne wznowienie![]()
Tak. Miałem zagwozdkę co do tego, które można traktować jako pierwsze, ale wyszło na to, że obydwa są w sumie równoważne.rottensound pisze:Electric Light Orchestra - Out of the Blue 2LP UAR 100?
ja mam JET DP 400