Popieram. Ceny w UK zdecydowanie lepsze, chociaż zapewne na okazję wyjścia UK z Unii wzrosną.
Goldring 1042 buduje bardzo szeroką i precyzyjną scenę, więc jest szansa, że się spodoba.
Popieram. Ceny w UK zdecydowanie lepsze, chociaż zapewne na okazję wyjścia UK z Unii wzrosną.
Goldring 1042 buduje bardzo szeroką i precyzyjną scenę, więc jest szansa, że się spodoba.
Założenie bardzo słuszne.
Możecie coś więcej dodać o tej wkładce? Z czym można ja porównać? Gdzie ma słabe punkty?
Po mojemu to tak nie działa.Jarekf40 pisze: ↑30 gru 2020, 19:30A gdyby przyjąć takie, że wchodzę ma dłuższy czas w jedną, bo zaraz potem biorę się za kolejny najsłabszy element toru czyli przedwzmacniacz, to na jakiś czas zostaje przy tym co teraz wybiorę.
A do tego co wybiorę bede szukał przedwzmacniacza, więc jak wybiorę przejściowo to mogę źle dobrać przedwzmacniacz
Po co mieszać?
Szlif Gyger S, więc nie wiem z czym można ją porównać. Recenzji jest cała masa, poczytaj sobie. Jeśli szukasz wkładki, która wyciągnie dużo szczegółów z nagrania i jeszcze to wszystko rozmieści względnie precyzyjnie na scenie, to się nie zawiedziesz.
W sensie? Grałem naprawdę różną muzykę na tej wkładce i nigdy nie miałem wrażenia, że się "nie wyrabia".
A jak duża jest róznica między
Dla mnie to jest proste, jedna się nadawała do sprzedaży "jak jest", a druga wymagała wkładu materiałowego i pracy, więc jest droższa.
Serwisowanego sprawnego czy uszkodzonego, w relacji do wartości sprzed naprawy?zbyszek1982 pisze: ↑03 sty 2021, 11:45Gramofon serwisowany też będzie droższy od gramofonu prosto z piwnicy.
Mówisz maszWojtek pisze: ↑30 gru 2020, 17:59
Myślę że wspomniany już Technics EPC-205 na prawdę mógłby Tobie przypasować jako fajna wkładka do rocka o potencjale rozwojowym.
Jako że to są eksperymenty i poniekąd "poznawanie świata" to tym bardziej
Jeśli Cantilever daje opcję zwrotu w razie niezadowolenia - dałbym też mimo wszystko szansę Grace F9.
To jest taki mało popularny egzotyk z epoki, ale za to wysokiej klasy.