Brygada Kryzys 1982r
-
Brygada Kryzys 1982r
Witam.
Mam do zaoferowania oryginalną płytę winylową zespołu Brygada Kryzys, wydaną w 1982 roku, nakładem wytwórni Tonpress. Płyta powszechnie nazywana Czarną Brygadą, uważana jest przez krytyków muzycznych za najlepszą powojenną płytę.
Płytę zdobią autografy założycieli oraz liderów - Tomka Lipińskiego oraz Roberta Brylewskiego. Wszelkie pytania osób zainteresowanych proszę kierować na maila: p.rolek@onet.eu lub pod numer telefonu 510-209-172.
Mam do zaoferowania oryginalną płytę winylową zespołu Brygada Kryzys, wydaną w 1982 roku, nakładem wytwórni Tonpress. Płyta powszechnie nazywana Czarną Brygadą, uważana jest przez krytyków muzycznych za najlepszą powojenną płytę.
Płytę zdobią autografy założycieli oraz liderów - Tomka Lipińskiego oraz Roberta Brylewskiego. Wszelkie pytania osób zainteresowanych proszę kierować na maila: p.rolek@onet.eu lub pod numer telefonu 510-209-172.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Brygada Kryzys 1982r
Czy podpisy są poświadczone?rafi1015 pisze:Płytę zdobią autografy założycieli oraz liderów - Tomka Lipińskiego oraz Roberta Brylewskiego.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
-
Re: Brygada Kryzys 1982r
poswiadczone, znaczy masz na myśli dowód na to że podpisy są oryginalne, tak? (wybacz moją niewiedze, ale nigdy sie jakos tym nie zajmowałem
) co dla Ciebie mogłoby być takim dowodem?

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Brygada Kryzys 1982r
Tak.rafi1015 pisze:poswiadczone, znaczy masz na myśli dowód na to że podpisy są oryginalne, tak?
Papier poświadczający oryginalność podpisów. Certyfikat autentyczności.rafi1015 pisze:co dla Ciebie mogłoby być takim dowodem?
Nie jest to kwestia polegająca na tym "co dla kogoś jest dowodem".
Mnie osobiście ta płyta w ogóle nie interesuje, ale chciałem się zapytać czy masz jakiś gwarant co do tych podpisów.
Poświadczone podpisy = cena odpowiednio wyższa.
Bez poświadczenia = warte niewiele więcej od zwykłego egzemplarza.
To tyle.
Przeczytaj ten wątek, bo wtedy już to wałkowaliśmy: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=44&t=2115
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- pman16
Brygada Kryzys 1982r
Podpisy chyba są poświadczone, bo cena odpowiednio wyższa
http://allegro.pl/brygada-kryzys-winyl- ... 13402.html

- motown
Czy ja dobrze widzę? 30 klocków za płytę Tonpressu? Hehe, tego jeszcze nie grali ;]pman16 pisze:Podpisy chyba są poświadczone, bo cena odpowiednio wyższahttp://allegro.pl/brygada-kryzys-winyl- ... 13402.html
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
-
Ale Oni jeszcze żyjąmotown pisze:Czy ja dobrze widzę? 30 klocków za płytę Tonpressu? Hehe, tego jeszcze nie grali ;]pman16 pisze:Podpisy chyba są poświadczone, bo cena odpowiednio wyższahttp://allegro.pl/brygada-kryzys-winyl- ... 13402.html

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Brygada Kryzys 1982r
Może ktoś planuje zamach? 
Nie no rafi, ja nie wiem skąd Ty wziąłeś taką kwotę, jeśli nie z sufitu.
Nawet z potwierdzoną autentycznością nie byłoby to tyle warte.
A jak znajdzie się jeleń dekady i to kupi za tyle no to nie ma co, zwijam manatki i zakładam fabrykę płyt z "auto"-grafami.

Nie no rafi, ja nie wiem skąd Ty wziąłeś taką kwotę, jeśli nie z sufitu.
Nawet z potwierdzoną autentycznością nie byłoby to tyle warte.
A jak znajdzie się jeleń dekady i to kupi za tyle no to nie ma co, zwijam manatki i zakładam fabrykę płyt z "auto"-grafami.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Brygada Kryzys 1982r
Kurza Twarz! Kolega wytoczył ciężki kaliber
To spokojnie nadaje się co najmniej do Teleexpressu .Byłem parę razy na koncercie Tiltu i żałuję, że nie wziąłem od Tomka Lipińskiego autografu....Dzisiaj mógłbym krzyczeć chociaż z 10 tys. za to