Chętnie bym posłuchał pod warunkiem, że bas nie chodzi do lasu na spacery podczas szybkiej marszruty Jaco Pastorius'a (Weather Report).
Dla przykładu EAR grał w miarę dopóki do głosu nie weszła gitara basowa... Jak jest tutaj?
Chętnie bym posłuchał pod warunkiem, że bas nie chodzi do lasu na spacery podczas szybkiej marszruty Jaco Pastorius'a (Weather Report).
Łał!rysma pisze: ↑10 gru 2020, 11:55A ja właśnie kończę remont takiej oto szafy grającej Fonica M-123. Szafa stała w szopie nie wiem ile lat, pewnie ponad dwadzieścia, gdy ją kupiłem była całkiem martwa, ale małymi kroczkami udało się ją wskrzesić. Mechanika naprawiona, wyczyszczona, nasmarowana i wyregulowana co było najtrudniejsze. Maskownica zmieniona, głośnik naprawiony, zasilacz i wzmacniacz lampowy również wymagał dopieszczenia, metalowa płyta frontowa wyczyszczona i pomalowana. Generalnie czego się dotknąłem to nie działało a teraz wszystko działa nawet wrzutnik monet.![]()
Tak na single 50 szt.
Podam link do opisu wzmacniacza dla ciekawskich.
Dziękuję za info, link i jeszcze raz chylę czoła, super efekt.
Ja również dziękuję za dobre słowo.gravediggie pisze: ↑10 gru 2020, 14:58Dziękuję za info, link i jeszcze raz chylę czoła, super efekt.
ze zdjęcia nie widać jakie to ma size ? teraz to fotki lubią powiększać lub pomniejszać
Z tego co widzę, to będą ITT H2-70, więc nie posiadają jakichś dużych gabarytów. Mam takie i od siebie mogę napisać, że grają równo w całym paśmie z lekko ocieplonym dźwiękiem - takie są moje odczucia, ciekawe jakie ma Lukasz31