Potocznie tak sie mowi ale wyszly 4zelazny pisze:Chodzi mi o trzy pierwsze części.

No i Prometheus

Potocznie tak sie mowi ale wyszly 4zelazny pisze:Chodzi mi o trzy pierwsze części.
Więc w czym problem, ty i ja wiemy o co chodzi.Darek pisze: Potocznie tak sie mowi
Francuzi nie wydali tego na DVD? Aż dziwne.Tyrystor pisze:Dlatego bardzo żałuję, że nigdzie nie można znaleźć Cennego depozytu z tłumaczeniem na jakiś zrozumiały język.![]()
Polecam Platoon, plyta jest swietna, natomiast kiedys mialem Good Morning Vietnam ( film mi sie podobal ) ale soundtrack juz nie.Wojtek pisze:Fajny soundtrack
Chyba chodzi o 12 gniewnych ludzi? z 1957zelazny pisze:12 angry men
No to jest naprawde dobry film, godny polecenia.zelazny pisze:Tak chodzi o ten film.
To zależy co kto lubi; nowe, czy stare Bondy...Darek pisze:Slyszalem ze takisobie, prawda to?eenneell pisze:Skyfall
dobry? rewelacyjny!Darek pisze:Chyba chodzi o 12 gniewnych ludzi? z 1957zelazny pisze:12 angry men
Jesli to ten to jest dobry.
Też lubię te ekranizacje z Margaret Rutherford. Z tej serii powstały w sumie cztery filmy.loamesoile pisze:ja ostatnio obejrzałem trzy filmowe adaptacje przygód pani Marple Agaty Christie; polskie tytuły są nieco dziwne (choćby "Murder She Said" to po polsku "Śmierć ma okna"), ale jeśli ktoś lubi kryminały z komediowym zacięciem, to te filmy będą strzałem w dziesiątkę