Ostatnio oglądałem...
Ostatnio oglądałem...
Ide do kina zobaczyc koncert Led Zeppelin - Celebration Day
powiem jak bylo

- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Ostatnio oglądałem...
"Jesteś Bogiem" to biograficzny film o członkach zespołu Paktofonika. Kiedyś nawet luźno interesowałem się hiphopem jednak teraz powiem krótko nie urzekła mnie ta historia.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
-
Ostatnio oglądałem...
Mój syn był na tym filmie ostatnio w kinie w ramach szkolnej wycieczki i mimo,że nie jest hiphopowcem,to stwierdził że Polacy robią coraz lepsze filmy 

Ostatnio oglądałem...
Wlasnie corka jest w kinie na tym filmie. W UK i Ire wyswietlaja w orginalnej wersji.JacK pisze:Jesteś Bogiem
-
Darek pisze:Wlasnie corka jest w kinie na tym filmie. W UK i Ire wyswietlaja w or(Y)ginalnej wersji.JacK pisze:Jesteś Bogiem
Ostatnio zmieniony 03 paź 2012, 00:03 przez kielek, łącznie zmieniany 1 raz.
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Ciekawe jak młodzież ocenia ten film... mnie z całego seansu najbardziej podobała się reklamówka nowego Bonda.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Micke
Nie oglądałem, ale podejrzewam że mógłbym się podpisać pod tymi słowamiJacK pisze:Ciekawe jak młodzież ocenia ten film... mnie z całego seansu najbardziej podobała się reklamówka nowego Bonda.

Wracając do tematu:
Ostatnio oglądałem: Skazany na blusa
Przyznam że urzekła mnie historia w tym filmie, choć momentami był nie jasny dla widza, podejrzewam że to miał być celowy zabieg mający wprowadzić poczucie zagubienia
-
Ostatnio oglądałem...
Micke pisze: Nie oglądałem, ale podejrzewam że mógłbym się podpisać pod tymi słowami

Easy Rider; film/ muzyka ... klasyka!

Ostatnio oglądałem...
Wreszcie zobaczylem Prometheus i jestem bardzo rozczarowany, a czekalem na ten film. Jako fan OBCEGO moge powiedziec ze film jest zrobiony fajnie lecz tylko to i nic wiecej. Zbieranina fragmentow wszystkich czesci w jeden i to pokazana w bardzo lichy sposob. Owszem ten kto niezna wszystkich czesci moze powiedziec ze extra film lecz ten co zna bedzie zawiedziony
, a juz scena z rzucaniem pilki do kosza zostala pokazana w taki sposob ze ..... tragedia. Dali totalna plame. Wszystkie czesci to prawdziwy majstersztyk do Prometheusa
Jutro wracam ogladac Apollo 18 Za kazdym razem widze cos nowego.

Jutro wracam ogladac Apollo 18 Za kazdym razem widze cos nowego.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ostatnio oglądałem...
Wiesz Darek, może kiedyś w planach miał to być prequel do Obcego, ale koniec końców tak naprawdę Scott nakręcił film "w tym samym świecie", ale nie powiązany z poprzednimi filmami z serii "Obcy". Oddzielny kanon, można rzec.
Ty chyba poszedłeś na ten film spodziewając się czegoś innego niż zapowiadane przez twórców
Ty chyba poszedłeś na ten film spodziewając się czegoś innego niż zapowiadane przez twórców

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Sopdziewalem sie ze bedzie to zrobione podobnie jak Gwiezdne WojnyWojtek pisze:Wiesz Darek, może kiedyś w planach miał to być prequel do Obcego, ale koniec końców tak naprawdę Scott nakręcił film "w tym samym świecie", ale nie powiązany z poprzednimi filmami z serii "Obcy". Oddzielny kanon, można rzec.

Jednna z moich ulubionych scenn Pozdrowienia z NOSTROMO

- Tyrystor
- Gramofon: SL-1410mk2
Ostatnio oglądałem...
Wczoraj obejrzałem Wielką włóczęgę
Lubię francuskie kino, zwłaszcza komedie z de Funesem i Richardem. Są sympatyczne, a przy tym zabawne.
Dlatego bardzo żałuję, że nigdzie nie można znaleźć Cennego depozytu z tłumaczeniem na jakiś zrozumiały język.
Poza tym wspomnę o tym, że od dłuższego czasu codziennie oglądam jeden odcinek Latającego cyrku Monty Pythona. Baardzo to specyficzne, ale szczerze mnie bawi, a poza tym to całkiem spory kawałek historii telewizji i przepuszczony przez ostrza satyry obraz Brytanii przełomu lat 60. i 70.

Lubię francuskie kino, zwłaszcza komedie z de Funesem i Richardem. Są sympatyczne, a przy tym zabawne.

Poza tym wspomnę o tym, że od dłuższego czasu codziennie oglądam jeden odcinek Latającego cyrku Monty Pythona. Baardzo to specyficzne, ale szczerze mnie bawi, a poza tym to całkiem spory kawałek historii telewizji i przepuszczony przez ostrza satyry obraz Brytanii przełomu lat 60. i 70.

Zestaw L1: Technics SL-1410mk2 + Shure M95HE + Denon PMA-777 + Telefunken TLX
Zestaw L2: Aiwa AD-F810 + Nakamichi OMS-2E + JVC AX-555 + Canton GLE40
Zestaw L2: Aiwa AD-F810 + Nakamichi OMS-2E + JVC AX-555 + Canton GLE40
- zelazny
Heh włóczęgi nie oglądałem, ale jeśli można to polecę ci film pod tytułem "Delicatessen". Klimat pi-dziec.Tyrystor pisze:Wczoraj obejrzałem Wielką włóczęgę![]()
Lubię francuskie kino
Co do obcego to uwielbiam trylogię.
Co do Jesteś Bogiem to z chęcią go obejrzę. Mam sentyment do takiej produkcji, może dlatego, że sam kiedyś pisałem teksty.
Hehe też lubię Monty Pythona szczególnie skecze takie jak: wspinaczka po chodnikach chyba Londynu, kawał doprowadzający do śmierci każdego kto go przeczyta, ministerstwo głupich kroków, o przemytniku zegarków, aaa i seryjny morderca.

Ostatnio zmieniony 14 paź 2012, 21:20 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
- zelazny