bardzo mnie intryguje określenie "w locie"

UWAGA !!! Przestrzegam przed rzucaniem ramieniem tym bardziej gramofonem by wykonać te regulację. Może być bardziej niebezpieczne niż COVID

bardzo mnie intryguje określenie "w locie"
Przecież miałeś to ramie, dobrze wiesz o co mi chodzi... nie spotkałem się osobiście z 505 by nie można było ustawiać VTA w czasie gry / lepiej?
No i po co robić gównoburzę? Gdybyś doczytał wiedziałbyś o co mi chodzi:
I do tego tyczył się cały wpis, to ramię posiada taką możliwość czy ktoś będzie z tego korzystał czy też nie, jego osobista sprawa. Skorygować zawsze można, niczemu to nie zaszkodzi, a porównanie z kołem rzeczywiście bardzo trafne.
Ja też
Rewelacyjny gramofon, oryginalna plinta i jeszcze pokrywa na zawiasach, poziom zazdrości niebezpieczne mi rośnie.Peliks pisze: ↑23 lis 2020, 21:05Już w dniu kupna tego gramofonu mówiłem Pawłowi że jedyna rzecz która mi się w nim nie podoba (znaczy w gramofonie nie Pawle) to ta zdejmowana pokrywa. Minęło ponad pół roku i w końcu się za to zabrałem. Kupiłem solidne zawiasy Lux do drzwi składanych firmy Laguna. Dorobiłem z blachy nierdzewnej blaszki zasłaniające zawias. Powierciłem, poskręcałem i jestem zadowolony.
![]()