Zastanawialem sie przed otwarciem , czy tak jak Evans bedzie niechlujnie zapakowany. Wtedy az zaniemowilem ,gdy po otwarciu okazalo sie ,ze gabka jest po prostu zgieta wpol.
Tym razem tak nie bylo , bo
gabki po prostu nie bylo

Albo się barwnik nie rozpuścił. Przeszkadza to w słuchaniu mocno czy tylko pyknięcie ?
No "tylko" pykniecie , kilka myc nie pomoglo.Wkurza bo plyta nie tania.
U mnie w Mingusie też jednej gąbki nie byłopiotrjazz pisze: ↑17 lis 2020, 22:39A ja sie mialem podzielic radoscia z Mingusa , ale niestety![]()
Zastanawialem sie przed otwarciem , czy tak jak Evans bedzie niechlujnie zapakowany. Wtedy az zaniemowilem ,gdy po otwarciu okazalo sie ,ze gabka jest po prostu zgieta wpol.
gabki po prostu nie bylo![]()
Czyli to nie przypadek jednostkowydaru0105 pisze: ↑18 lis 2020, 02:53U mnie w Mingusie też jednej gąbki nie byłopiotrjazz pisze: ↑17 lis 2020, 22:39A ja sie mialem podzielic radoscia z Mingusa , ale niestety![]()
![]()
No tak ale ja kupilem w UK od dealera, przezornie przez ebay , zeby nie miec problemow z reklamacja.Zazadalem wymiany i zobacze czy przysle nowe czy odda pieniadze. Chyba dam sobie spokoj z Mofi , ta " rosyjska ruletka " jak dla mnie zbyt kosztowna. Analogue Production 45rpm to koszt 2 albo 3 razy tanszy , a jakosc dzwieku mnie zadowala.
Qurna ale dramat. Mam kilka sztuk zafoliowanych czekających na swoj czas. No i się lękam co zastane w środku. Nie chce otwierać teraz i sprawdzać dla samego sprawdzenia.piotrjazz pisze: ↑18 lis 2020, 15:19Czyli to nie przypadek jednostkowydaru0105 pisze: ↑18 lis 2020, 02:53U mnie w Mingusie też jednej gąbki nie byłopiotrjazz pisze: ↑17 lis 2020, 22:39A ja sie mialem podzielic radoscia z Mingusa , ale niestety![]()
![]()
![]()