czyli bieda, reasumując trzeba by pociągnąć na rpi jakieś środowisko programistyczne i samemu tego forka skompilować sobie lub na jakimś dokerze ćwiczyć
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
Nie mam porównania. Natomiast mam Allo Boss DAC v1.2 i gra to zdecydowanie dobrze jak dla mnie, z fajnym nisko schodzącym basem. Tone Board zagra pewnie inaczej, bo inne kości siedzą. Zajrzyj na audiostereo. Jest tam cały duży wątek z aktywnymi uczestnikami.
Najnowsza (wczorajsza) aktualizacja Volumio ma w końcu natywną implementację TIDAL i QOBUZ. Oczywiście nadal wymaga to planu Virtuoso (11 PLN/m-c), ale już nie trzeba żadnych cudów i zaklęć żeby działało i co najważniejsze DZIAŁA
Najnowsza (wczorajsza) aktualizacja Volumio ma w końcu natywną implementację TIDAL i QOBUZ. Oczywiście nadal wymaga to planu Virtuoso (11 PLN/m-c), ale już nie trzeba żadnych cudów i zaklęć żeby działało i co najważniejsze DZIAŁA
Tzn że działa poprzez Tidal Connect?
Technics SL-D303 + AT95EX | ifi Zen Air Phono | Cambridge Audio CXA60 | HECO Aurora 700 | WiiM PRO | CD NAD 521
A co chodzi maliny to zrodziły się w mej głowie jeszcze dwa pomysły:
1. Czy można dołożyć do niej wejscie optyczne? Chciałbym wykorzystać ją jako DAC dla TV. Chciałbym połączyć to z Allo Boss DAC v1.2 na Moode Audio. Czy jest to w ogóle wykonalne?
2. Czy można po USB podłączyć do maliny stary napęd CD? Tak aby wykorzystać go jako odtwarzacz CD?
Technics SL-D303 + AT95EX | ifi Zen Air Phono | Cambridge Audio CXA60 | HECO Aurora 700 | WiiM PRO | CD NAD 521