Otóż wzmacniacze które posiadałem, nie były odpowiednio mocne dla Kefów, teraz mogę to potwierdzić. Raczej sam wiesz, kiedy brakuje mocy dla 107 jak one się zachowują. Emitter wystarcza mi w zupełności i ten zestaw z kolumnami dopasowany jest teraz optymalnie. Kiedy jest ku temu potrzeba, moc pozwala na odpowiednie wysterowanie, a bas jest tutaj piękny nawet przy cichym słuchaniu. Jeśli kupię drugiego M-03 to nie dla tego, że chcę lub potrzebuję jeszcze więcej mocy. Lubię mieć coś w zanadrzu, a te jako monobloki wyglądają świetnie. A może to już jakieś zboczenie przy Emitterze??? Tak samo mam jeszcze trzy gramofony Luxmana, mimo że przy obecnym nie muszę ich nawet ruszać z szafy, ale sama świadomość posiadania jest dla mnie satysfakcjonująca. Warunki mieszkaniowe w UK są trochę inne niż w Polsce czy też innych krajach Europy. Tutaj kupując dom kryterium jest ilość sypialni, a nie metraż tak jak w większości krajów niestety. A na większy mnie nie stać, bo nie mam milionów, a tyle już trzeba za przyzwoity w okolicach Londynu niestety zapłacić. Cieszę się więc z tego co mam i możliwość zagospodarowania living roomu pod siebie. Sprzętu mimo braku salonów i tak nie zmienię na inny, bo odpowiada mi na 100%.
Widzisz, kiedy Ty słuchałeś już muzyki w liceum, ja dopiero przychodziłem na świat

Ale cóż mogę zrobić, jakoś trzeba żyć i sobie radzić z tym wszystkim, zawsze przecież może być gorzej, prawda.
Pozdrawiam serdecznie