To akurat jest nieprawda, więc trochę się zagalopowałeś.
Opowiedz nam lepiej o swoich doświadczeniach kablowych Piotr. Co na co zmieniłeś i co to dało

To akurat jest nieprawda, więc trochę się zagalopowałeś.
Z tego co kojarzę to Triangle miały tuby tylko na wysokich, a tam gdzie tuba błyszczy to średnica. Znaczy potrafi błysnąć wszędzie. Ale na średnicy najbardziej to słychać a na dole z techniczno/rozmiarowego punktu widzenia jest trudna do wykonania. Pomijając to że podbijając efektywność tuby drastycznie zmniejszają thd to do domów mają jeszcze jedną zaletę, kierunkowość. Znacznie zmniejsza to pierwotnie odbicia od ścian bocznych, podłogi czy sufitu.koscidogitary pisze: ↑31 paź 2020, 19:00Myślę, że to trudny (wymagający) tor do ogarnięcia. Chciałbym tego posłuchać. Kiedyś miałem tubkę od Triangle ale nie podeszła.
Oczywiście, jak najbardziej! Każdy słucha jak lubi a obiektywnie to bardzo ciekawe rozwiązania.
W każdej bajce ziarno prawdy a w szczególności w tych z mchu i paproci - są bardzo pouczające
Przy aktualnej sytuacji raczej nic nie zorganizuje. Ale późną wiosną jak się uspokoi i znormalnieje będę o Tobie pamiętał.koscidogitary pisze: ↑01 lis 2020, 06:20Jak mówiłem: chętnie na spokojnie bym tego u Ciebie posłuchał, taka wymiana doświadczeń jest dla mnie fascynująca.
Dlatego na wystawach ciężko coś powiedzieć o jakości poszczególnych składowych. Słuchamy finalnego efektu i tyle.koscidogitary pisze: ↑01 lis 2020, 06:20Słuchałem gdzieś na wystawie takich kolumn - ciekawie to grało ale napędy były z kosmosu i bardzo drogie, kable też