na sprzedaż zalegające wkładki:
1) Goldring E1 - przebieg około 300-500 godzin jednak estymacja bazuje na poprzednim właścicielu, także nie przyjmowałbym jej za pewnik. Generalnie wkładka sprawna. - Cena 90zł 2) Philips GP400 mk2 + igła D65 - igła kupiona przeze mnie, przegrała jakieś 20 godzin. Cena - 150zł (SPRZEDANE) 3) Komplet, który kupiłem kiedyś od Misse z tego wątku: viewtopic.php?p=169024#p169024. Żadna z wkładek/igieł nie grała u mnie dłużej niż 2 godziny od zakupu. Dopuszczam sprzedaż oddzielnie poszczególnych komponentów, ale dopiero gdy komplet nie będzie chciał zejść - będę aktualizował. Cena w komplecie - 230zł. (SPRZEDANE) 4) Igła Nagaoka JN-P110 - kupiona przeze mnie, szacowany przebieg to około 500h, ale uważam, że jeszcze daję spokojnie radę. Wymieniłem na JN-P200 i 110 poszła do szuflady. Może komuś się przyda do czegoś. Cena - 50zł (SPRZEDANE) Wszystkie ceny są do negocjacji, ale nie spieszy mi się ze sprzedażą. Wysyłka - 10zł Inpostem, niezależnie od pozycji. Aha, zapraszam do komentowania cen jeśli jakaś wzbudzi kontrowersje. Chętnie je skoryguje.
Do każadego zakupu dorzucam w gratisie taki przymiar do headshelli/igieł, zaprojektowany na 49mm: Promocja trwa do wyczerpania zapasów - sztuk mam 3.
Miłego dnia