No to już - przynajmniej dla mnie - robi się kompletny kosmos...

Regu wstawił opinię z discogs nt. płyty Diany Krall w duecie z Tonnym Bennettem...
A Ty piszesz o braku dynamiki itd. a propo's płyty DIany Krall - The Best Of Diana Krall...
No to już - przynajmniej dla mnie - robi się kompletny kosmos...
Generalnie masz rację. Mnie chodziło o to że co rzut do Biedry to wywołuje to skrajne emocje wśród forumowiczów.
No i dobrze...
Do świąt jakoś to rozkminię
Dlatego ja bym jednak był za surowszą moderacją tego tematu. Informacje o nowych rzutach oraz inne merytoryczne informacje - tak. Odczucia i spostrzeżenia nt. konkretnych wydań - tak.gravediggie pisze: ↑06 paź 2020, 18:10Generalnie masz rację. Mnie chodziło o to że co rzut do Biedry to wywołuje to skrajne emocje wśród forumowiczów.
Z jednej strony masz rację ale z drugiej, gdyby nie te gówniane posty, być może nie dowiedziałbym się którym płytom Diany Krall warto dać szansę, a po to m.in. jest ten wątek właśnie
No i właśnie o to mi chodzi - jeśli wpis wnosi jakąś konkretną informację, to OK. Problemem są tasiemcowe wymiany typu:
czy
Otrzymałem odpowiedź od działu reklamacji Biedronki (na SMS), że uznali reklamację i otrzymam zwrot pieniędzy, mam się zgłosić do sklepu, w którym dokonałem zakupu/zgłosiłem reklamację.koscidogitary pisze: ↑06 paź 2020, 07:39Połasiłem się na Dianę Krall, gra jak na Biedronkę przyzwoicie choć do brzmienia płyt z epoki trochę jej brakuje - ale to pikuś ponieważ niestety trafiła mi się pofalowana LP1... Fala ok. 1.5mm, dość mocno przysiada zawieszenie igły (JICO 1.7g) - jak nie urok to przemarsz wojska.
Odniosłem do sklepu, Kierownik spisała formularz reklamacyjny, mam czekać na wymianę dwa tygodnie, nie było nawet mowy o zwrocie pieniędzy na miejscu (towar rozpakowany).
Podejrzewam, że potraktowali to jako zwrot.
Na papierowym formularzu zgłoszenia reklamacji wyraźnie zaznaczyłem kratkę "wymiana towaru".
Jeśli wpis wnosi "konkretną" informację a do tego krytyczną, to od razu jest ogólne oburzenie.
A tam mało ważne co zrobiłeś
A widzisz, widziałem dzisiaj 2 sztuki w Łodzi (Biedra przy ulicy Paradnej), ale to jeszcze zanim napisałeś posta.