Aż spojrzę co ja do swojej ADC kupiłem...
EDIT: JICO...

Raczej we wszystkich, łącznie z najtańszymi sferykami.
Pytanie które padało pewnie wielokrotnie, ale kto pyta nie błądzi..
Tak.
Tzn?gravediggie pisze: ↑06 paź 2020, 09:55Zważywszy że ostatnie 2 zakupy zza wielkiej wody skończyły się sromotną porażką chyba nie mam innego wyboru.
Po prostu przytaczam opinie innych. Na zagranicznych większych forach jest jednak więcej "śmiałków" którzy zdecydowali się na zakup
Jeśli są forumowicze którzy przejechali się na tych produktach, ale z jakiegoś powodu nie piszą o tym publicznie to wybacz, ale ja jestem zdziwiony bo ukrywanie takich informacji raczej nikomu nie służy.
Dzięki.
zamówiłem parę miesięcy temu zamiennik Pfanstiehl z myneedlestore. Po 6 tygodniach przyszedł ale nie Pfanstiehl a kolumbijski zamiennik Comarh który, nie powalił (niezależnie od gramofonu, ramienia, kalibracji pojawiają się w wysokich rejestrach przesterowania dzwięku). Myneedlestore przyznało się do pomyłki i wysłała mi zamówionego Pfanstiehla. Po kolejnych 4 tygodniach oczekiwania przyszedł i niestety nie da się go słuchać, traski, przester myślę że po prostu wadliwy egzemplarz.
Wojtek pisze: ↑06 paź 2020, 10:02
Po prostu przytaczam opinie innych. Na zagranicznych większych forach jest jednak więcej "śmiałków" którzy zdecydowali się na zakup
Chyba lepsze to niż "nic nie wiadomo, kup sprawdź i powiedz nam jak było"?
Jeśli są forumowicze którzy przejechali się na tych produktach, ale z jakiegoś powodu nie piszą o tym publicznie to wybacz, ale ja jestem zdziwiony bo ukrywanie takich informacji raczej nikomu nie służy.
A ok... Tu nie miałem pewności...
Jasne, ale też nie można zakładać, że na 100% jest...
O problemach z nagusami do Shure wzmiankowali w wątku:
Ok, ale to o czym to ma świadczyć, bo nie za bardzo rozumiem sens...
Istotnie...
Mam nadzieję że nie przeszkodziłem.
ja się wypowiadałem w tym wątku: viewtopic.php?f=48&t=13553&p=307311#p307311MMarek pisze: ↑06 paź 2020, 13:00\O problemach z nagusami do Shure wzmiankowali w wątku:
viewtopic.php?t=14714#p276656
@Jaculek do V15III - dokonał zwrotu igły i otrzymał zwrot kasy
@Trafalgar do M91ED - nie napisał jak się sprawa u Niego zakończyła
Natomiast zadowoleni byli @cobra z igły do M91ED oraz @Mori z igły do M95ED