Szkoda, że się nie dogadali z RNŚ. Stworzenie radia FM w tej formule finansowania będzie bardzo trudne, bo to są milionowe koszty. Próg wejścia jest bardzo wysoki.
No nic to, trzeba dorzucić swoją cegiełkę i obserwować rozwój sytuacji.
Też żałuję, że nie będzie jednego radia posttrójkowego. Ale pewnie Pani Jethon by wszystkich nie pomieściła, tym bardziej, że już sporo w RNŚ się zbudowało.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Ja bym chętnie zobaczył, a może i usłyszał Dariusza Rosiaka I Piotra Metza i jestem zadowolony
Proponuję zabawę... kto się kryje pod wykropkowanymi polami.
Strzelam pierwszy, pierwszy rząd od góry, drugie pole od prawej: Krystian Hanke.
brakuje jeszcze Barona:) Ale może jeszcze zakaz konkurencji czy coś:)
Pan Baron bardzo ciężko przechodzi całą tę sytuacją. jedna rzecz przywiązanie do miejsca pracy, dwa - stan zdrowia, trzy - wiek (rocznik 1962). wszystko to słychać od jakiegoś czasu w jego głosie i puszczanej muzyce... stąd ja się nie dziwię, że nie zadeklarował się po żadnej z posttrójkowych stron. no i póki co jest etatowym pracownikiem PR.
przy okazji jest też mała "afera" z Panią Agnieszką Szydło - została zaanonsowana w Radiu 357 a formalnie przecież pracuje w Newonce Radio.
najbardziej cieszy, że jest już 4460 patronów i ponad 112 tpln na koncie.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Pan Baron bardzo ciężko przechodzi całą tę sytuacją. jedna rzecz przywiązanie do miejsca pracy, dwa - stan zdrowia, trzy - wiek (rocznik 1962). wszystko to słychać od jakiegoś czasu w jego głosie i puszczanej muzyce... stąd ja się nie dziwię, że nie zadeklarował się po żadnej z posttrójkowych stron. no i póki co jest etatowym pracownikiem PR.
przy okazji jest też mała "afera" z Panią Agnieszką Szydło - została zaanonsowana w Radiu 357 a formalnie przecież pracuje w Newonce Radio.
najbardziej cieszy, że jest już 4460 patronów i ponad 112 tpln na koncie.
no dokładnie, słychać to bardzo. z drugiej strony został "sam" wiec wydaje mi się że będzie to naturalne przejscie:)
Kenwood KP-990+Denon 103r +NUDAmini+Snell E III+ LAR IA 30mK2 +Rotel RCD 955