Dzieki za poradę, czyli wiadomo czego mam szukać. Tak lubię, najpierw wybrać model a potem szukać okazji do zakupu,
Jest łatwiej. Tak kupowałwm auto, najpierw model potem szukanie konkretnej sztuki. Trudno nie być zadowolonym...
Dziękuję wszystkim za pomoc, rady i opinie
Dlatego to forum jest bardzo ok, dzięki.
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Ja bym brał plastik na działkę, Grundig np. M800/M600
To jeszcze prośba,
bardzo proszę o wasze opinie jak macie doświadczenia z tymi skrzynkami - Grundigi M800 M600
czy różnica tylko w MOCY czy M800 są wyraźnie lepsze i warto te szukać ( różnica w cenie pomiędzy to około 150 -200pln )
znalazłem i te i te - są nie w tym przedziale cenowy ale tu to chwile jeszcze pociągnę wątek - ok
dzięki za opinie i oceny
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
No to jestem "w domu"
M1500 za wielkie i za ciężkie, odpadają
BOX M800 wychodzą na najlepsze na moje potrzeby, zatem przechodzimy do kolejnej fazy:
Polowanie....
Ha ha ha ha ha.... Wiem wiem
pewnie że nie znajde... Wiedziałem już wcześniej ceny od 320 za M 600 do 599 za M 1500 na dziś....
Zaczynałem temat w tym wątku zaczepnie i ostrożnie, tak by mi nie było szkoda jakiś plastikówm za 199,00 do szarpania i targania w trudnych warunkach na działce...
teraz wiem że mogę znaleść coś sensownego za trochę więcej.. I taki mam plan.. Dzieki poradom z forum wiem co szukać
Zakładam pod 400 może 500 wydać
Dam znać jak poszło
Taka jest licytacja, na razie poniżej 200, zapytam więc o opinię kolegów co słyszeli jak to grają.. Warte grzechu ? ...
Wiem, pamiętam, mam szukać boxów M800 w plastiku i nie marudzić... Mam kilka w obserwowanych .. ale chwilowo wydałem za dużo na płyty,... A tu taki model box 1000 za mniej więcej nie duże hajsy,....... I ma metal fronty...
Z góry dzięki za pomoc
Bardzo dobre kolumny, miałem kiedyś takie. Bardzo dobrze je wspominam. Zarówno z wysokimi, jak i basem było wystarczająco, ale w niedużym pomieszczeniu ok 13m2. Trudno mi powiedzieć jak zagrają w plenerze... .
No i pewnie osiągną dużo wyższą cenę.
Trochę poobijane, jak po imprezie.
cena się zgadza, metalowe maskownice, pudełko chyba też mocne....wielka prośba o poradę, co to warte,
ktoś to może słyszał lub używał,
jeśli są ok, to bym brał...
dzięki z góry