Witam,
Dostałem niedawno gramofon Linn Sondek LP12 (ramię Ittok LVIII) + zasilacz Linn Lingo. Stan bardzo dobry. Nie jestem w stanie podać daty produkcji (jedynie numer seryjny). Jako, że jestem zielony w temacie czarnych płyt, nie potrafię określić też ceny. Jeżeli są osoby zainteresowane, prosiłbym o przesłanie swojej propozycji cenowej (rozsądnej propozycji), rozważę najwyższą ofertę.
Dziękuję i pozdrawiam,
Hubert, Rzeszów
Tel. 602191470
Linn Sondek LP12 + Linn Lingo
- Winters
Bez wątpienia jest to gramofon z wyższej półki i jest sporo wart. W Polsce taki sprzęt zdarza się rzadko, ale popyt na sprzęt tej klasy też nie jest duży.
W UK taki zestaw jest wart ok. 600 funtów ALE!
- UK to nie Polska, nie ma się co oszukiwać - liczba entuzjastów sprzętu hi-end jest u nas mniejsza
- jak sam napisałeś, jesteś w tym temacie zielony, a to też ma niestety negatywny wpływ na cenę, bo podejrzewam, że nie jesteś w stanie sprawdzić w 100%, czy wszystkie funkcje działają dokładnie tak jak powinny
Ja wystawiłbym ten gramofon na długą aukcje na allegro od kwoty takiej jak 100-200 PLN. Z dobrym opisem i zdjęciami powinno zakończyć się w okolicach 2000 PLN i mniej więcej jest to tyle, ile taki gramofon jest u nas prawdopodobnie wart. Możesz go też próbować sprzedać za ok. 2500 PLN, powinno się udać, chociaż znalezienie chętnego z zasobnym portfelem może trochę potrwać.
W UK taki zestaw jest wart ok. 600 funtów ALE!
- UK to nie Polska, nie ma się co oszukiwać - liczba entuzjastów sprzętu hi-end jest u nas mniejsza
- jak sam napisałeś, jesteś w tym temacie zielony, a to też ma niestety negatywny wpływ na cenę, bo podejrzewam, że nie jesteś w stanie sprawdzić w 100%, czy wszystkie funkcje działają dokładnie tak jak powinny
Ja wystawiłbym ten gramofon na długą aukcje na allegro od kwoty takiej jak 100-200 PLN. Z dobrym opisem i zdjęciami powinno zakończyć się w okolicach 2000 PLN i mniej więcej jest to tyle, ile taki gramofon jest u nas prawdopodobnie wart. Możesz go też próbować sprzedać za ok. 2500 PLN, powinno się udać, chociaż znalezienie chętnego z zasobnym portfelem może trochę potrwać.
DIOMEDES KATO
-
- motown
Mógłbyś jakieś zdjęcia wrzucić?
Rozumiem, że żadnej wkładki na ramieniu nie ma?
Rozumiem, że żadnej wkładki na ramieniu nie ma?
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
-