Wojtek Mazolewski Quintet - When Angels Fall
Nie słyszę mój Dziubku bo właśnie słucham tego kabla.
Pewnie dlatego, że w tytm samym czasie Melodia wydała również ten LP.
Tak, też tłoczyli ten album od 1986. Ja mam swój egzemplarz, niestety zeszklony.
Przy gigantycznym nakładzie bez trudu trafisz egzemplarz w lepszym stanie
Cenowo może być gorzej... Widziałem w sklepach i po 80 - 100 zł.
"DEAR BARTOSZ,
Ile?! Rozumiem, że moda, trend, a hipstery, co to jeszcze trzy lata temu nie wiedziały co to gramofon, mają znaczący wpływ na wzrost cen, ale bez przesady. U nas na wsi bywają czasem te radzieckie i postradzieckie LP's The Beatles w znacznie niższych cenach, inne też - jesienią kupiłem synowi kolegi "A Hard..." bodajże węgierski, za 20 zł, stan bardzo ładny.
Serio.. Ten A Taste of Honey kupiłem u siebie - cena 35 zł ale dałem 10 zł + parę zbędnych płyt z mojego "śmietniczka".Felix1988 pisze: ↑19 cze 2020, 09:52Ile?! Rozumiem, że moda, trend, a hipstery, co to jeszcze trzy lata temu nie wiedziały co to gramofon, mają znaczący wpływ na wzrost cen, ale bez przesady. U nas na wsi bywają czasem te radzieckie i postradzieckie LP's The Beatles w znacznie niższych cenach, inne też - jesienią kupiłem synowi kolegi "A Hard..." bodajże węgierski, za 20 zł, stan bardzo ładny.
Te późniejsze, typowo pirackie wydania z byłego ZSRR też mam, dla okładek właśnie.
W tym A Hard Day's Night który miałem była tylko typowa dla węgierskich wydawnictw biała koperta. Czasem kupuję jakieś płyty-dublety na wymianę, więc jak będę mieć coś Bitli na zbyciu dam Ci znać.
Przydałby się lepszy AHDN.. mam MFSL z boxa i oryginał UK w mono (zaniedbany ale na G się łapie). Ten radziecki jest zeszklony.